Η Μαρία Συρεγγέλα κατέθεσε ένδικα μέσα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις κατηγορίες συκοφαντικού χαρακτήρα που επαναλαμβάνει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η κ. Συρεγγέλα διαψεύδει κατηγορηματικά την υποτιθέμενη συνεργασία της με την Καλλιόπη Σεμερτζίδου, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις ψευδείς και προσβλητικές, ενώ υπογραμμίζει ότι ο δικηγόρος της έχει ήδη ξεκινήσει τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία της τιμής και της υπόληψής της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Συρεγγέλα:
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με συκοφαντεί και με εξυβρίζει ανερυθρίαστα καθημερινά.
Ισχυρίζεται ψευδώς ότι ήταν συνεργάτιδά μου η Καλλιόπη Σεμερτζίδου. Έχω κατ’ επανάληψη διαψεύσει την ύπαρξη οποιασδήποτε σχέσης μαζί της. Πάρα ταύτα, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κωφεύει και εμμένει στις συκοφαντίες.
Ο δικηγόρος μου ήδη προβαίνει στις νόμιμες ενέργειες προς προστασία της τιμής και της υπολήψεώς μου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Νίκος Μακρής