Thumbnail
«Ο κ. Σαμαράς έχει κόψει καιρό τις γέφυρες με τη Νέα Δημοκρατία»

Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα σενάρια περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ.

Μιλώντας στο Mega, η βουλευτής Χανίων σημείωσε πως ο κ. Σαμαράς έχει «κόψει καιρό τις γέφυρες με τη Νέα Δημοκρατία» και σχολίασε:

«Αν θέλει να επιλέξει τον δρόμο που διάλεξε ο Τσίπρας, με γεια του με χαρά του», προσθέτοντας πως «δεν ξέρω αν θα το τολμήσει, είναι μεγάλη απόφαση».

Η ίδια εκτίμησε ότι ένα νέο κόμμα από τον Αντώνη Σαμαρά δύσκολα θα ευδοκιμήσει, καθώς οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν δυναμική, ενώ υπογράμμισε ότι «η παράταξη έχει ισχυρά αντανακλαστικά σταθερότητας και στα δύσκολα συσπειρώνεται».

Αναφερόμενη στην απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως «δυσκολεύεται να είναι μέσα σε αυτό το κλίμα», ενώ χαρακτήρισε «απώλεια» την αποχώρηση κάθε στελέχους από τη ΝΔ, σημειώνοντας ωστόσο ότι «συνήθως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Τέλος, απάντησε αρνητικά στα σενάρια επαναπροσέγγισης με τον Σαμαρά, δηλώνοντας πως δεν έχει γνώση αντίστοιχων κινήσεων και ότι είχε την αίσθηση πως θα παρίστατο στην εκδήλωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

adedy.jpg
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 14 Οκτωβρίου για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο
Η ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 14 Οκτωβρίου 2025, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Τα αιτήματα και οι συγκεντρώσεις ανά...
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 14 Οκτωβρίου για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο