siriza
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά απαντήσεις για τα κρατικά κονδύλια που κατευθύνθηκαν σε «ομάδες δολοφονίας χαρακτήρων» μέσω διαφημιστικών συμβολαίων

Αιχμηρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη δράση της «Ομάδας Αλήθειας».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφτασε στο σημείο να ευχηθεί, από το βήμα του Delphi Forum, να υπήρχαν πολλές “ομάδες αλήθειας” – δηλαδή περισσότερες ομάδες δολοφονίας χαρακτήρων στο διαδίκτυο», σχολίασε με έντονο ύφος ο κ. Καραμέρος, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν «σκοτεινό μηχανισμό» που δρα με κρατική ανοχή.

Παράλληλα, έθεσε ζήτημα διαφάνειας, ζητώντας απαντήσεις για το δημόσιο χρήμα που έχει δαπανηθεί για τη λειτουργία της εν λόγω ομάδας. «Ας μας πουν, ο κ. Μαρινάκης και ο αδερφός του κ. Βαρβιτσιώτη: Πόσα εκατομμύρια ευρώ, μέσα σε έξι χρόνια, έχουν διοχετευτεί σε αυτή την ομάδα μέσω διαφημιστικών συμβολαίων; Πόσο έχει κοστίσει στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους αυτή η μαύρη τρύπα προπαγάνδας;» διερωτήθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα – Ποσότητα «ρεκόρ»
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
Τσουκαλάς για Mercosur: Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα, όπως κάνει πάντα
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»