Κεραμέως
Σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως, ο κατώτατος μισθός έχει αυξηθεί 50 ευρώ το μήνα, 700 ευρώ το χρόνο κι αυτό δεν είναι αμελητέο

Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, σχολίασε σήμερα την αύξηση του κατώτατου μισθού, τονίζοντας ότι ενώ η αύξηση δεν εξαλείφει τα προβλήματα, μειώνει τις δυσκολίες των εργαζομένων. Όπως ισχυρίστηκε, η αύξηση των 50 ευρώ το μήνα, που αντιστοιχεί σε 700 ευρώ ετησίως, μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά δεν είναι αμελητέα.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να μειώνει τα βάρη, τους φόρους και τις εισφορές.

Η υπουργός επισήμανε ότι η διαδικασία για την αύξηση του μισθού περιλάμβανε διαβουλεύσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, και η τελική απόφαση ήταν πιο γενναιόδωρη από την πρόταση που είχαν καταθέσει εκείνοι. Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι ο μέσος μισθός μπορεί να ξεπεράσει τα 1.500 ευρώ μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στενά του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν προειδοποιεί για παραβίαση της εκεχειρίας σε περίπτωση αμερικανικής εμπλοκής
Νέα ένταση στα Στενά του Ορμούζ: Ιράν προειδοποιεί για παραβίαση της εκεχειρίας, ενώ οι ΗΠΑ ξεκινούν επιχείρηση «Σχέδιο Ελευθερία»
Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν προειδοποιεί για παραβίαση της εκεχειρίας σε περίπτωση αμερικανικής εμπλοκής