ΚΚΕ με λάθος λογότυπο στην ΕΡΤ
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι υπεύθυνοι υπάλληλοι της ΕΡΤ για τον πυρσό της ΝΔ στο έμβλημα του ΚΚΕ

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα τις δύο υπαλλήλους οι οποίοι ευθύνονται για το λάθος στο σύμβολο του ΚΚΕ στην κάρτα που προβλήθηκε με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του κόμματος.

Η γραφίστρια, που είναι αορίστου χρόνου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την επιβολή κυρώσεων. Για τη δημοσιογράφο, η οποία είναι συμβασιούχος και δεν ήλεγξε ως όφειλε το περιεχόμενο της προβολής, τίθεται ζήτημα μη ανανέωσης της σύμβασής της, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια προβολής του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, στις 18:00, όπου μεταδόθηκε το μήνυμα του ΚΚΕ με λανθασμένο λογότυπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρχαία Ελληνικά
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
«Όχι»: Από το «οὐκ» στην καθημερινή λέξη – Η συναρπαστική ετυμολογία μιας άρνησης
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
ψαρια
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής
Από ιχθυάλευρα μέχρι σόγια και πτηνάλευρα — τα ερωτήματα για βιωσιμότητα και ηθική πίσω από την εκτροφή ψαριών
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής