syriza11
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η αισιοδοξία για μία καλύτερη περίοδο που ξεκινάει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην τελική ευθεία πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε χαμηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση των τεσσάρων υποψηφίων, οι οποίοι επί δύο ώρες αντάλλαξαν απόψεις σε πολιτισμένο κλίμα. Το debate που φιλοξένησε η δημόσια τηλεόραση διεξήχθη σε ήπιο κλίμα με ελάχιστες εντάσεις.

Οι Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος αναμετρήθηκαν σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Οικονομία, εξωτερική πολιτική, κράτος και κλιματική κρίση. Στο τέλος οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα για πάνω από μισή ώρα να κάνουν διάλογο μεταξύ τους.

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό debate, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η αισιοδοξία για μία καλύτερη περίοδο που ξεκινάει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το debate των υποψήφιων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που διεξήχθη στην ΕΡΤ, στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Οι τέσσερις υποψήφιοι, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νικόλας  Φαραντούρης απάντησαν με το δικό τους όραμα και σχέδιο για την ηγεσία του  κόμματος.  
 
Η συζήτηση και ο διάλογος ανάμεσα στους υποψήφιους ανέδειξε πως η διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου του Κόμματος διέπεται από τις αρχές της δημοκρατίας, του σεβασμού των διαφορετικών οπτικών και του ζωντανού διαλόγου. Η επιτυχία του debate συνιστά ένα ακόμα βήμα, ενόψει και της εκλογικής διαδικασίας την προσεχή Κυριακή, που δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια νέα δυναμική περίοδο,  βάζοντας ως πρώτο μέλημα τις πολιτικές προτάσεις απέναντι στα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη. 
 
Στην επιτυχία του debate συνετέλεσε καθοριστικά η εμπειρία και ο επαγγελματισμός που διέπουν τη Δημόσια Τηλεόραση, σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Χριστίνας Βίδου και Απόστολου Μαγγηριάδη, που είχαν την ευθύνη του συντονισμού, ήταν καθοριστική. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, δικαστήριο
Δικαστική δικαίωση για εκπαιδευτικό: Αναδρομικός διορισμός στους πίνακες ΑΣΕΠ
Τι προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας - Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ανατρέπει τα δεδομένα για τη σειρά κατάταξης στους πίνακες ΑΣΕΠ
Δικαστική δικαίωση για εκπαιδευτικό: Αναδρομικός διορισμός στους πίνακες ΑΣΕΠ
βρύση
Ανάκληση βρυσών γνωστής εταιρείας λόγω βακτηρίου – Σύσταση να βράζεται το νερό
Εντοπίστηκε πιθανή παρουσία του Pseudomonas aeruginosa σε συγκεκριμένα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2025, προληπτικά μέτρα για τους καταναλωτές
Ανάκληση βρυσών γνωστής εταιρείας λόγω βακτηρίου – Σύσταση να βράζεται το νερό
Νίκος Ανδρουλάκης, Νικήτας Κακλαμάνης
Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Κακλαμάνη για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Επιχειρεί να καθοδηγήσει τις διαδικασίες»
Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον πρόεδρο της Βουλής για «καθοδήγηση των διαδικασιών» και καλεί άμεσα σε Διάσκεψη των Προέδρων εντός Ιανουαρίου
Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Κακλαμάνη για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Επιχειρεί να καθοδηγήσει τις διαδικασίες»
6b8852f9-peripoliko-astynomia.jpg
Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 40χρονο για χρέος 16.000 ευρώ – Τους πρόδωσε το κινητό του θύματος
Ανάβυσσος: Απαγωγή και ξυλοδαρμός 40χρονου για χρέος 16.000 ευρώ – Σοβαρό ποινικό παρελθόν του βασικού κατηγορούμενου
Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 40χρονο για χρέος 16.000 ευρώ – Τους πρόδωσε το κινητό του θύματος