syriza11
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η αισιοδοξία για μία καλύτερη περίοδο που ξεκινάει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην τελική ευθεία πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε χαμηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση των τεσσάρων υποψηφίων, οι οποίοι επί δύο ώρες αντάλλαξαν απόψεις σε πολιτισμένο κλίμα. Το debate που φιλοξένησε η δημόσια τηλεόραση διεξήχθη σε ήπιο κλίμα με ελάχιστες εντάσεις.

Οι Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος αναμετρήθηκαν σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Οικονομία, εξωτερική πολιτική, κράτος και κλιματική κρίση. Στο τέλος οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα για πάνω από μισή ώρα να κάνουν διάλογο μεταξύ τους.

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό debate, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η αισιοδοξία για μία καλύτερη περίοδο που ξεκινάει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το debate των υποψήφιων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που διεξήχθη στην ΕΡΤ, στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Οι τέσσερις υποψήφιοι, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νικόλας  Φαραντούρης απάντησαν με το δικό τους όραμα και σχέδιο για την ηγεσία του  κόμματος.  
 
Η συζήτηση και ο διάλογος ανάμεσα στους υποψήφιους ανέδειξε πως η διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου του Κόμματος διέπεται από τις αρχές της δημοκρατίας, του σεβασμού των διαφορετικών οπτικών και του ζωντανού διαλόγου. Η επιτυχία του debate συνιστά ένα ακόμα βήμα, ενόψει και της εκλογικής διαδικασίας την προσεχή Κυριακή, που δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια νέα δυναμική περίοδο,  βάζοντας ως πρώτο μέλημα τις πολιτικές προτάσεις απέναντι στα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη. 
 
Στην επιτυχία του debate συνετέλεσε καθοριστικά η εμπειρία και ο επαγγελματισμός που διέπουν τη Δημόσια Τηλεόραση, σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Χριστίνας Βίδου και Απόστολου Μαγγηριάδη, που είχαν την ευθύνη του συντονισμού, ήταν καθοριστική. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βαθμολογητες
Πανελλήνιες 2025: Ολοκληρώνεται η βαθμολόγηση μέχρι την Παρασκευή – Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες
Τελική ευθεία για χιλιάδες υποψηφίους – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανακοίνωσης και οι τρόποι ενημέρωσης
Πανελλήνιες 2025: Ολοκληρώνεται η βαθμολόγηση μέχρι την Παρασκευή – Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες
PANELLADIKES
Πανελλαδικές σήμερα Δευτέρα με μαθήματα ΕΠΑΛ: Το alfavita.gr ενημερώνει πρώτο για τα θέματα και τις απαντήσεις
Πανελλήνιες 2025 ΕΠΑΛ: Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στα Στοιχεία Κλιματισμού, τους Κινητήρες Αεροσκαφών και τα Στοιχεία Σχεδιασμού Θερμάνσεων
Πανελλαδικές σήμερα Δευτέρα με μαθήματα ΕΠΑΛ: Το alfavita.gr ενημερώνει πρώτο για τα θέματα και τις απαντήσεις
paideias
Σκέψεις για μια ονοματοδοσία ενός σχολείου: Η μνήμη δεν είναι λάφυρο
Όταν δίνεις το όνομα κάποιου σε ένα σχολείο, δεν τιμάς μόνο τον ίδιο. Στέλνεις ένα μήνυμα στους μαθητές, στους γονείς, στην τοπική κοινωνία: "αυτός ο...
Σκέψεις για μια ονοματοδοσία ενός σχολείου: Η μνήμη δεν είναι λάφυρο