syriza11
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η αισιοδοξία για μία καλύτερη περίοδο που ξεκινάει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην τελική ευθεία πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε χαμηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση των τεσσάρων υποψηφίων, οι οποίοι επί δύο ώρες αντάλλαξαν απόψεις σε πολιτισμένο κλίμα. Το debate που φιλοξένησε η δημόσια τηλεόραση διεξήχθη σε ήπιο κλίμα με ελάχιστες εντάσεις.

Οι Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος αναμετρήθηκαν σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Οικονομία, εξωτερική πολιτική, κράτος και κλιματική κρίση. Στο τέλος οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα για πάνω από μισή ώρα να κάνουν διάλογο μεταξύ τους.

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό debate, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η αισιοδοξία για μία καλύτερη περίοδο που ξεκινάει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το debate των υποψήφιων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που διεξήχθη στην ΕΡΤ, στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Οι τέσσερις υποψήφιοι, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νικόλας  Φαραντούρης απάντησαν με το δικό τους όραμα και σχέδιο για την ηγεσία του  κόμματος.  
 
Η συζήτηση και ο διάλογος ανάμεσα στους υποψήφιους ανέδειξε πως η διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου του Κόμματος διέπεται από τις αρχές της δημοκρατίας, του σεβασμού των διαφορετικών οπτικών και του ζωντανού διαλόγου. Η επιτυχία του debate συνιστά ένα ακόμα βήμα, ενόψει και της εκλογικής διαδικασίας την προσεχή Κυριακή, που δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια νέα δυναμική περίοδο,  βάζοντας ως πρώτο μέλημα τις πολιτικές προτάσεις απέναντι στα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη. 
 
Στην επιτυχία του debate συνετέλεσε καθοριστικά η εμπειρία και ο επαγγελματισμός που διέπουν τη Δημόσια Τηλεόραση, σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Χριστίνας Βίδου και Απόστολου Μαγγηριάδη, που είχαν την ευθύνη του συντονισμού, ήταν καθοριστική. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απουσιες
Απουσίες: Μέχρι πόσες μπορούν να δικαιολογούν οι γονείς σε Γυμνάσια και Λύκεια – Η διαδικασία
Δικαιολόγηση απουσιών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Απουσίες: Μέχρι πόσες μπορούν να δικαιολογούν οι γονείς σε Γυμνάσια και Λύκεια – Η διαδικασία
συνταξιούχος σε ΑΤΜ
Πώς γίνεται ο υπολογισμός της ανταποδοτικής σύνταξης - Πότε αυξάνεται το τελικό ποσό
Ανταποδοτική σύνταξη: Πώς υπολογίζεται και τι παράγοντες επηρεάζουν το τελικό ποσό
Πώς γίνεται ο υπολογισμός της ανταποδοτικής σύνταξης - Πότε αυξάνεται το τελικό ποσό
δώρο Πάσχα, επίδομα
Ποιοι δικαιούνται το Δώρο Πάσχα και πώς υπολογίζεται;
Η καταβολή του Δώρου γίνεται κάθε χρόνο έως τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ για εργαζόμενους που δεν απασχολούνται ολόκληρο το διάστημα 1 Ιανουαρίου – 30...
Ποιοι δικαιούνται το Δώρο Πάσχα και πώς υπολογίζεται;
ηλικιωμένος εκπαιδευτικός
Μαζική συνταξιοδότηση δασκάλων: Στο +20% οι αιτήσεις το 2026 – Αναλυτικός πίνακας
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις αιτήσεις συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το 2026
Μαζική συνταξιοδότηση δασκάλων: Στο +20% οι αιτήσεις το 2026 – Αναλυτικός πίνακας