Βούλα Κεχαγιά
Βούλα Κεχαγιά για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του - Δεν θα επέστρεφε πιο ενεργά στην πολιτική για να αναλάβει καθήκοντα μικρότερα από τα καθήκοντα που είχε έως τώρα»

Την πεποίθηση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα επανεμφανιστεί στην πολιτική σκηνή, όταν θεωρήσει ότι μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την πρωθυπουργία και τη διακυβέρνηση της χώρας, εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης η Βούλα Κεχαγιά.

Η τέως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στο Action 24, σημείωσε πως έχει να επικοινωνήσει αρκετό καιρό μαζί του, αλλά θεωρεί ότι ο τέως πρωθυπουργός βλέπει και παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις και ειδικά όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτήθηκε πέρυσι για να αποχωρήσει από την πολιτική ή να παραμείνει στα καθήκοντα του επικεφαλής ενός ινστιτούτου που έχει κάνει αυτές τις εκδηλώσεις. Θεωρώ και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει ενεργά, δεν πιστεύω ότι αυτό θα είναι για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξανά. Πιστεύω ότι αυτό που τον ταλανίζει και τον ταλαιπωρεί είναι το τάιμινγκ και το πότε θα θεωρήσει ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για να επανακάμψει πιο ενεργά στα πολιτικά πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του, αυτό όμως που θα μπορούσα να σας πω με σχετική βεβαιότητα είναι ότι δεν θα επέστρεφε πιο ενεργά στην πολιτική για να αναλάβει καθήκοντα μικρότερα από τα καθήκοντα που είχε έως τώρα. Δηλαδή έχω την αίσθηση ότι θα επανεμφανιστεί όταν θεωρήσει ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και τη διακυβέρνηση της χώρας. Ένας πολιτικός που έχει διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας δεν νομίζω πως θα γυρίσει για να αναλάβει καθήκοντα σε ένα μικρό ή μικρομεσαίο κόμμα», σχολίασε στην ερώτηση αν ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει, όχι μέσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσω κάποιου άλλου φορέα.

Τέλος, σε σχέση με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην κάνει κάποια παρέμβαση στα τεκταινόμενα του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τα όσα έγιναν στο συνέδριο, η Βούλα Κεχαγιά δήλωσε ότι «εύλογη απορία γιατί δεν έχει παρέμβει».

«Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε στην παρούσα φάση, γιατί υπάρχει η προϊστορία και το προηγούμενο της παρέμβασης στο συνέδριο του Φεβρουαρίου. Εκεί έχω την αίσθηση ότι έγινε μια αστοχία και επειδή θεωρώ ότι και ο ίδιος ενδεχομένως κατάλαβε ότι ίσως δεν έπρεπε να παρέμβει με τον συγκεκριμένο τρόπο, να έχει αποτραβηχτεί γιατί δεν θέλει να εφάπτεται με καταστάσεις πολύ δυσάρεστες οι οποίες επηρέασαν όλους», κατέληξε η Βούλα Κεχαγιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή Νοημοσύνη
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ανάλυση Συναισθημάτων (Emotion AI): Ηθικά Διλήμματα και Ο Κίνδυνος της «Συναισθηματικής Επιτήρησης» στον Χώρο Εργασίας
«Οι εργαζόμενοι θεωρούν τα συναισθήματά τους ως ιδιαίτερα ευαίσθητες πληροφορίες, συγκρίσιμες με ιατρικά δεδομένα , και αντιλαμβάνονται την αυτόματη...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ανάλυση Συναισθημάτων (Emotion AI): Ηθικά Διλήμματα και Ο Κίνδυνος της «Συναισθηματικής Επιτήρησης» στον Χώρο Εργασίας
amfitheatro
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Aπό τις εξαγγελίες «Harvard και Yale» στα ΝΠΠΕ της μίας Σχολής
Νέα ρύθμιση «χαλαρώνει» ακόμη περισσότερο το πλαίσιο – Πολιτική παραδοχή αποτυχίας βλέπει η Νέα Αριστερά
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Aπό τις εξαγγελίες «Harvard και Yale» στα ΝΠΠΕ της μίας Σχολής