kasselakis
Κασσελάκης: Να είστε όλοι οι νόμιμοι εκλεγμένοι σύνεδροι έξω από το Συνέδριο – Σας θεωρούν β’ κατηγορίας

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής ότι εάν τον αποκλείσει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, θα αποχωρήσει.

«Προφανώς δεν πρόκειται να μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα», δήλωσε στο Mega.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει όπως τον ξέραμε με όλα αυτά που έχουν γίνει» τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη και τη νέα τους «κόντρα», είπε: «Λυπάμαι για τον κύριο ΠολάκηΛυπάμαι για το πού καταλήγει κάποιος στη ζωή του λόγω του υπέρμετρου εγωισμού του».

«Θέλουν να ασχολούμαστε με την λάσπη του κ. Πολάκη, αντί να ασχολούμαστε με τους αποκλεισμούς στο συνέδριο», συμπλήρωσε.

Κασσελάκης: Να είστε όλοι οι νόμιμοι εκλεγμένοι σύνεδροι έξω από το Συνέδριο

Στους υποστηρικτές του απευθύνθηκε εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες πριν την έναρξη του Έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Πέμπτης. 

Τους καλεί, εφόσον γνωρίζουν ότι είναι νόμιμα εκλεγμένοι, να συγκεντρωθούν έξω από τον χώρο του Συνεδρίου «ψύχραιμοι, νηφάλιοι, νικητές» όπως λέει.

Καλεί και όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν έχουν ειδοποιηθεί για την διαπίστευσή τους και δεν έχουν λάβει ούτε sms – κάτι που αποδίδει σε οργανωμένο σχέδιο αιφνιδιασμού τους. Να ειδοποιηθούν δηλαδή την τελευταία στιγμή, είτε για να μην προλάβουν να έρθουν, είτε, αν κοπούν, να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

«Κάποιοι “εκλεκτοί” τους έχουν ενημερωθεί και είναι πανέτοιμοι» τονίζει, ενώ «εσείς έχετε την κακή τύχη να είστε παρίες, σύνεδροι β’ κατηγορίας. Επειδή πολύ απλά στηρίζετε την υποψηφιότητά μου, την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θα κάνουν τα πάντα να την αποκλείσουν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, τους εκλεγμένους συνέδρους μας, που ξέρετε ότι το συνέδριο αρχίζει σε μόλις λίγες ώρες και όμως δεν έχετε λάβει τις διαπιστεύσεις σας, ούτε ένα SMS, ενώ στέλνουν σε άλλους. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. Θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε. Κάποιοι «εκλεκτοί» τους έχουν ενημερωθεί και είναι πανέτοιμοι. Εσείς έχετε την κακή τύχη να είστε παρίες, σύνεδροι β’ κατηγορίας. Επειδή πολύ απλά στηρίζετε την υποψηφιότητά μου, την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θα κάνουν τα πάντα να την αποκλείσουν. Σας ζητώ να είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου. Ψύχραιμοι, νηφάλιοι, νικητές. Είστε περισσότεροι. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τον κόπο που θα κάνετε, σας είμαι ευγνώμων. Και ξέρω ότι δεν είμαι εγώ ο λόγος, εγώ είμαι η αφορμή. Ο λόγος που έρχεστε είναι η υπεράσπιση της Δημοκρατίας. Αύριο στο συνέδριο η Δημοκρατία επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δίκη στο ΣτΕ
Το ΣτΕ έγινε «νηπιαγωγείο»: Μικροί δικαστές δίκασαν τη δασκάλα τους για ένα μήλο!
Οι «μπόμπιρες» δικαστές έφεραν στην Ολομέλεια του ΣτΕ τη δασκάλα τους αλλά για... καλό σκοπό
Το ΣτΕ έγινε «νηπιαγωγείο»: Μικροί δικαστές δίκασαν τη δασκάλα τους για ένα μήλο!
Το ηφαίστειο στα Μέθανα
Το ελληνικό ηφαίστειο που «κοιμάται» 50χλμ από την Αθήνα αλλά τρομάζει τους επιστήμονες
Λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, υπάρχει ένα ηφαίστειο που μοιάζει «νεκρό» εδώ και 100.000 χρόνια - αλλά στην πραγματικότητα δεν σταμάτησε ποτέ να...
Το ελληνικό ηφαίστειο που «κοιμάται» 50χλμ από την Αθήνα αλλά τρομάζει τους επιστήμονες
Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας σε δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση GPO: «Βουτιά» της ΝΔ, έκπληξη για ΠΑΣΟΚ, τι κερδίζουν Τσίπρας-Καρυστιανού
Πτώση για τη Νέα Δημοκρατία στο χαμηλότερο επίπεδο του 2026, ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και αυξημένη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό
Δημοσκόπηση GPO: «Βουτιά» της ΝΔ, έκπληξη για ΠΑΣΟΚ, τι κερδίζουν Τσίπρας-Καρυστιανού