Παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, ο Ηλίας Κασιδιάρης καθώς απορρίφθηκε και η δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Κατά πληροφορίες, οι δικαστές, ακολουθώντας και τη σχετική εισαγγελική πρόταση, απέρριψαν, το αίτημα για υφ´ όρων απόλυση του Ηλία Κασιδιάρη από τις φυλακές Δομοκού, επισημαίνοντας στο σκεπτικό τους πως ο κρατούμενος, είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των Σπαρτιατών.
Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης κρατείται στις φυλακές καθώς έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή, τόνισε πως ο εντολέας της έχει συμπληρώσει τον χρόνο κράτησης «και η τελευταία απόρριψη της αίτησης του έχει να κάνει μόνο με την υπόθεση των Σπαρτιατών.».
Παράλληλα, επισήμανε πως, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραμένει «σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρείας εξαιτίας ενός πλημμελήματος για μια ήσσονος σημασίας υπόθεση.»
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσοχή! Νέο κύμα καύσωνα από σήμερα Κυριακή με διάρκεια και κινδύνους – Ποιες περιοχές θα «καούν»
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ