Χρήστος Σπίρτζης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη σε δηλώσεις του ο Χρήστος Σπίρτζης

Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε στο Open ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι ούτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, όχι απλά υποψήφιος πρόεδρος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, είπε ότι η εικόνα έξω από την Κεντρική Επιτροπή είναι η εικόνα του Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι σαν να έχει αναλάβει μια εργολαβία, την απαξίωση του προοδευτικού κόσμου και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και 11 μήνες προκειμένου να εξυπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Ο Κασσελάκης είναι ξένο σώμα στην Αριστερά, πολλά έχει πει και τα έχει ξε-πει, είναι ο πρόεδρος της ορθής επανάληψης», πρόσθεσε.

Για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε ότι πρέπει να κάνει βαριά αυτοκριτική, ενώ ζήτησε να γίνει μια σοβαρή προσυνεδριακή προετοιμασία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

parelasi
Παρελάσεις 28ης Οκτωβρίου: Το πλήρες πρόγραμμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ώρες, εκδηλώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στην Αθήνα πραγματοποιείται η μαθητική παρέλαση, ενώ στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Παρελάσεις 28ης Οκτωβρίου: Το πλήρες πρόγραμμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ώρες, εκδηλώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
ξύλο κοπής
Ξύλα κοπής στην κουζίνα: Πώς να αποφύγετε τα μικρόβια και τη σταυρομόλυνση
Προστατέψτε την υγεία σας με σωστή χρήση ξύλων κοπής. Αποφύγετε τη σταυρομόλυνση κόβοντας ξεχωριστά κρέας, λαχανικά και μαγειρεμένα τρόφιμα
Ξύλα κοπής στην κουζίνα: Πώς να αποφύγετε τα μικρόβια και τη σταυρομόλυνση