μητσοτακης
Πηγή: Intime News
«Η επιλογή του ιστορικού κτιρίου της Ρηγίλλης δεν έγινε τυχαία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης.

 «Σε μια ευρύχωρη παράταξη κάποιες στιγμές, δεν θα συμφωνούν, προφανώς, όλοι σε όλα, όμως, θα συμφωνούν οι πολλοί σε πολλά, ειδικά στα θέματα που είναι κρίσιμα για την πατρίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενεργούσε χωρίς να επιδιώκει να κολακεύει την κοινή γνώμη και ότι παγίως επέλεγε να συνεργαστεί με τους ικανότερους. Αναφερόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, στη διεύρυνση, που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία ο πρωθυπουργός επεσήμανε με νόημα ότι «η ζωή έχει αποδείξει πως όσο πλατύτερα απλώνονται τα κλαριά της ΝΔ, τόσο δικαιώνουν την ισχύ που έχουν οι ρίζες της. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στους λίγους, που θέλουν μία περιχαρακωμένη παράταξη, κλειστή και τελικά ηττοπαθή».

Μάλιστα, ο Κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι επί δικής του θητείας η Νέα Δημοκρατία επικράτησε σε όλες τις μάχες και μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, στην τελευταία πήρε μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενες. Σχετικά με την κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «δεν κοιτά ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, παρά μόνο μπροστά».

Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός και στην επιλογή να πραγματοποιηθεί η αποψινή εκδήλωση στα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Ρηγίλλης. «Η επιλογή του ιστορικού κτιρίου της Ρηγίλλης δεν έγινε τυχαία: στα γραφεία αυτά ξετυλίχτηκαν χαρούμενες, αλλά και στενάχωρες στιγμές της κομματικής ζωής, ωστόσο αυτές οι στιγμές δεν βρήκαν ποτέ τους Νεοδημοκράτες υποταγμένους ή παραιτημένους. Η Νέα Δημοκρατία μπόρεσε να μετουσιώσει την κάθε εμπειρία σε νέα αφετηρία και γι' αυτό και αποδεικνύεται η πιο ανθεκτική της Μεταπολίτευσης».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Το Ιράν έλαβε το σχέδιο 15 σημείων των ΗΠΑ – Όσα προβλέπει για ειρήνη και πυρηνικό πρόγραμμα
Αμερικανική πρόταση για τερματισμό των εχθροπραξιών, άρση κυρώσεων και έλεγχο πυρηνικών στο τραπέζι
Το Ιράν έλαβε το σχέδιο 15 σημείων των ΗΠΑ – Όσα προβλέπει για ειρήνη και πυρηνικό πρόγραμμα
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου (IB) στο Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου
Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου (IB) στο Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου
Τα Στενά του Ορμούζ στο Ιράν
«Σκληρό παζάρι» από την Τεχεράνη: Οι όροι που “φρενάρουν” την εκεχειρία με τις ΗΠΑ
Βάσεις, κυρώσεις και Ορμούζ στο επίκεντρο – «Εκτός πραγματικότητας» λέει η Ουάσινγκτον
«Σκληρό παζάρι» από την Τεχεράνη: Οι όροι που “φρενάρουν” την εκεχειρία με τις ΗΠΑ