Άννα Διαμαντοπούλου
INTIME NEWS/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
Διαμαντοπούλου: Μπορούμε μόνοι μας, είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές

Το σχέδιο της για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή και τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Θεσσαλία, αναφέρθηκε στο μοντέλο της παραγωγικής Ελλάδας, επισήμανε ότι «υπάρχουν πολλές ευθύνες, η πιο σημαντική είναι ότι στον αγροτικό τομέα, οι πολιτικές μας είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αυτά που κάναμε πριν από 30 χρόνια, τα κάνουμε και σήμερα».

Πρότεινε μια διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών επισημαίνοντας πως «η Θεσσαλία πρέπει να αποτελέσει ένα πιλοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπλασης και αναδιάρθρωσης μιας περιοχής πληγείσας από φαινόμενα κλιματικής κρίσης» ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα με fast track διαδικασίες, όπως στο πρότυπο των ολυμπιακών έργων».

Αναφερόμενη στις εσωκομματικές διαδικασίες, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέλυσε τη σοσιαλδημοκρατική της πρόταση.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που ανήκει στον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας. Ιστορικά έχει ενσωματώσει τις δυνάμεις της Αριστεράς και τις δυνάμεις του Κέντρου. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε πάντοτε από μόνο του η μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα» ανέφερε και «έκλεισε την πόρτα» του Κινήματος στα σενάρια πολιτικών συνεργασιών:

«Όχι στις συνιστώσες, όχι στις συμπράξεις. Ένα ΠΑΣΟΚ αυτόνομο και δυνατό που θα πάει μόνο του στις εκλογές. Αυτό που θέλουμε όλοι… Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη Νέα Δημοκρατία, μπορούμε μόνοι μας να πετύχουμε τον στόχο να είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές. Και μπορούμε να είμαστε».

Αναφέρθηκε όμως και σε όλες εκείνες τις παθογένειες που λειτούργησαν ως βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας «όχι ένα κόμμα που λειτουργεί με παρέες» και σημείωσε: [Θέλουμε] «ένα κόμμα που ανήκει στη κοινωνία. Έχουμε μεγάλη εμπειρία. Να μπορείς να έχεις τη συμμετοχή των πάντων. Ένα τέτοιο κόμμα θέλουμε ξανά».

Τέλος τόνισε ότι «δεν ψηφίζουμε απλά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσουμε για τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Και αυτός μπορεί να είναι σοσιαλδημοκράτης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτισμός
«Όχι, δεν είμαστε όλοι στο φάσμα»: Η αλήθεια πίσω από μια παρεξηγημένη φράση
Μια καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας εξηγεί γιατί η διάδοση του μύθου περί “λίγου αυτισμού” υποβαθμίζει τις πραγματικές εμπειρίες και δυσκολίες των...
«Όχι, δεν είμαστε όλοι στο φάσμα»: Η αλήθεια πίσω από μια παρεξηγημένη φράση
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Από το «Εδώ Πολυτεχνείο» στο «Εδώ Πειθαρχικό»: Πώς δοκιμάζεται σήμερα η ιστορική κληρονομιά του ΕΜΠ
Το Πολυτεχνείο ως καθρέφτης: τι κερδήθηκε τότε, τι κινδυνεύει τώρα
Από το «Εδώ Πολυτεχνείο» στο «Εδώ Πειθαρχικό»: Πώς δοκιμάζεται σήμερα η ιστορική κληρονομιά του ΕΜΠ
aytismos_1.jpg
«Εσύ ήσουν ο πιο ξεχωριστός μου μαθητής, γιατί με έκανες να γίνω δασκάλα»
Ένα παιδί κλειστό, παραμελημένο, σχεδόν αόρατο στους άλλους· μια εκπαιδευτικός κουρασμένη, εγκλωβισμένη στις πρώτες της εντυπώσεις.
«Εσύ ήσουν ο πιο ξεχωριστός μου μαθητής, γιατί με έκανες να γίνω δασκάλα»