Πολιτική 0

Νοτοπούλου: «Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη»

Κατερίνα Νοτοπούλου
INTIME NEWS/ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε ότι έχει υποστεί εκφοβισμό από τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δήλωσε ότι έχει υποστεί εκφοβισμό από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της στο Mega, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κ. Νοτοπούλου υποστήριξε ότι ο Στ. Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και να διαγραφεί, σημειώνοντας ότι δεν είναι αποδεκτό για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην σέβεται τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής.

Επιπλέον, ανέφερε πως αντί για τη δημιουργία εντυπώσεων και «πασαρέλα», το κόμμα θα έπρεπε να κατευθυνθεί σε συνέδριο θέσεων. Τέλος, χαρακτήρισε ως αξιοπρεπή την πιθανή υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική