Στέφανος Κασσελάκης
ΣΥΡΙΖΑ: Συγκαλείται εκτάκτως Πολιτική Γραμματεία– Διαψεύδονται οι φήμες ότι ο Κασσελάκης πάει Κουμουνδούρου

Απόψε, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις ημέρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα δώσει το παρών απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.  Δεν μπορεί, ωστόσο, να αποκλειστεί η περίπτωση μιας νέας παρέμβασής του.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο κ. Κασσελάκης ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έλεγε σήμερα σε συνεργάτες του ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ και τα όποια πολιτικά του σχέδια είναι μέσα στο κόμμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Στο Υπουργείο Παιδείας η καμπάνια ενημέρωσης για το «χάπι του βιασμού»
Στόχος η πρόληψη και η ενδυνάμωση νέων 15–25 ετών με ενεργό συμμετοχή μαθητών και φοιτητών
Ζαχαράκη: Στο Υπουργείο Παιδείας η καμπάνια ενημέρωσης για το «χάπι του βιασμού»
areios-pagos.jpg
Όταν διαφωνούν οι γονείς, αποφασίζει ο Άρειος Πάγος: Δικαστές «βάφτισαν» παιδί και όρισαν και εκκλησία!
Διαζύγιο, κόντρες και δικαστική απόφαση: Ο Άρειος Πάγος καθόρισε το όνομα και τη διατροφή παιδιού
Όταν διαφωνούν οι γονείς, αποφασίζει ο Άρειος Πάγος: Δικαστές «βάφτισαν» παιδί και όρισαν και εκκλησία!