«Πυρά» Πολάκη σε Συρεγγέλα
«Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!»

Επίθεση στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στο Attica TV, το βράδυ της Δευτέρας, για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές πολίτες που είναι ανασφάλιστοι.

«Μη μιλάς πάνω μου», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος προς τη Μ. Συρεγγέλα, για να προσθέσει: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε».

«Να σας πω, κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!», συνέχισε σε έντονο ύφος ο κ. Πολάκης.

Στην επαναλαμβανόμενη ερώτηση της γραμματέως της ΝΔ πού υπάρχει αυτή η εγκύκλιος που επικαλείται ο κ. Πολάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντούσε ότι «είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πλημμύρες στο Αφγανιστάν
Σοβαρές πλημμύρες και κατολισθήσεις πλήττουν το Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 17 νεκροί
Πλημμύρες, κατολισθήσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα στο Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 17 νεκροί
Σοβαρές πλημμύρες και κατολισθήσεις πλήττουν το Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 17 νεκροί
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου
«Αγνοούνται οι καλλιτέχνες του αύριο»: Απόφοιτοι καλλιτεχνικών σχολείων εκτός πανεπιστημίου
Γονείς και μαθητές καταγγέλλουν απαξίωση της δημόσιας καλλιτεχνικής εκπαίδευσης
«Αγνοούνται οι καλλιτέχνες του αύριο»: Απόφοιτοι καλλιτεχνικών σχολείων εκτός πανεπιστημίου