Πολιτική

Διεγράφη ο Αυγενάκης από την Νέα Δημοκρατία μετά την επίθεση σε εργαζόμενο του αεροδρομίου

aygenakis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί

Διαγράφτηκε από την Νέα Δημοκρατία ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την επίθεση σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του.

Ο ίδιος μάλιστα ως απάντηση για το περιστατικό δεν το θεώρησε μεγάλης σημασίας και μάλιστα χωρίς καμία ντροπή δήλωνε ότι «δεν σκέφτεται να παραιτηθεί».

Μετά την παροχή εξηγήσεων η επιτροπή επικύρωσε την ανωτέρω εισήγηση και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε στο Κοινοβούλιο πως ο κ. Αυγενάκη ετέθη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Πριν το “διαζύγιο” με τη ΝΔ, το οποίο επί της ουσίας ήταν θέμα χρόνου, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε κληθεί για εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και στη συνέχεια από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά του έχει καταγραφεί σε βίντεο, εκείνος αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική