pappas
«Τους είπα “παιδιά ευχαριστώ, δεν θα βγω πουθενά, από το να βγω σ’ αυτήν»

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μίλησε για την προεκλογική του εκστρατεία.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και κλήθηκε να απαντήσει αν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

«Αρχικά δεν είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις στην προεκλογική περίοδο. Τους τελευταίους δυο μήνες δεν εμφανίστηκα κάπου. Ήταν μια προσωπική, ήθελα να “παίξω” να το πω λαϊκά “στα ίσα”.

Δεν ήθελα να αξιοποιήσω πόρτες που ανοίγονται πιο εύκολα σε μένα από άλλα παιδιά στο ψηφοδέλτιο. Γενικότερα δεν ήθελα να αξιοποιήσω πολλά πράγματα τα οποία φαντάζουν πλεονεκτήματα για κάποιον άλλον.

Ίσως και την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού, δεν μίλησα με ανθρώπους συνδέσμων, δεν εκμεταλλεύτηκα τα social μου, πέρα από την τελευταία εβδομάδα που έκανα κάποια ριπόστ, ήθελα να το πάω πιο παραδοσιακά να ζήσω την εμπειρία».

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, ο ίδιος γύρισε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, ωστόσο ήταν μία κοστοβόρα διαδικασία, στην οποία δεν μπορούσαν να συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι.

«Γύρισα όλη την Ελλάδα, πήγα σε 42 διαφορετικές πόλεις… Η περιοδεία είναι ένα ακριβό σπορ, δυστυχώς. Γι’ αυτό δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορεί να αλλάξει αυτό το σύστημα.

Γιατί οκ μπορεί εγώ και 4-5 άλλοι να έχουν την δυνατότητα και αυτό το προνόμιο, αλλά μπορεί να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο νέα παιδιά τα οποία σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

Άρα καταλαβαίνεις, οι υπόλοιποι αποκτάμε αυτόματα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μας μαθαίνεις ο κόσμος πιο εύκολα.

Δυστυχώς τα κριτήρια του κόσμου πολλές φορές εστιάζονται στο ποιος θα μου δώσει μια ωραία χειραψία, ποιος θα με κεράσει έναν καφέ, ή ποιον γνώρισα από κοντά και έκανα λίγο καλαμπούρι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Νομίζω με βοήθησε αρκετά η Τατιάνα. Βάζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο»

Παράλληλα, όπως είπε δεν πήγε σε εκπομπές που δεν ταίριαζαν με την αισθητική του: «Δεν ήταν θέμα να εξαντλήσω τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις. Δεν έκανα ούτε μια. Κάποια κανάλια με έκοβαν επιτηδευμένα εκβιάζοντάς με ότι “αν δεν βγεις σε μια συγκεκριμένη εκπομπή”. Στον Alpha μου είπαν “αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα βγεις πουθενά”.

Άρα, τους είπα “παιδιά ευχαριστώ, δεν θα βγω πουθενά, από το να βγω σ’ αυτήν”. Άρα θέλω να σας πω, όταν προσπάθησα να αξιοποιήσω στην τελική ευθεία μερικές ευκαιρίες δεν με άφησαν κιόλας.

Είναι θέμα αισθητικής, δεν ήθελα να πάω σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου.

Δεν νομίζω πως ασχολείται και κανένας με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να επηρεάσει κόσμο…Νομίζω με βοήθησε αρκετά η Τατιάνα. Βάζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριακή Μάλαμα
Βουλή: Σειρά ερωτήσεων για τη «βροχή» παραιτήσεων στο ΙΕΠ
Η Κυριακή Μάλαμα ζητά εξηγήσεις για τις αντικαταστάσεις στο ΙΕΠ που έγιναν με αποφάσεις της υπουργού Παιδείας, χωρίς να παρατίθεται καμία δημόσια...
Βουλή: Σειρά ερωτήσεων για τη «βροχή» παραιτήσεων στο ΙΕΠ
w23-65649policeitaly-0.jpg
Τραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα με επιλόχειο κατάθλιψη βούτηξε στο κενό με τα παιδιά της
Δύο παιδιά νεκρά, ένα σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ νέα ερωτήματα εγείρονται για τη στήριξη της ψυχικής υγείας των μητέρων
Τραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα με επιλόχειο κατάθλιψη βούτηξε στο κενό με τα παιδιά της
Λεωφορείο ΕΚΠΑ
«Οδύσσεια» χωρίς τέλος για μαθητές Λυκείου – Βλάβες, καθυστερήσεις και αγωνία μέχρι να φτάσουν στη Σύρο
Έφτασαν στο νησί μετά από «Οδύσσεια» οι μαθητές του 5ου ΓΕΛ Λάρισας – Πως θα κινηθούν οι ανήσυχοι γονείς για την περιπέτεια με τα χαλασμένα λεωφορεία
«Οδύσσεια» χωρίς τέλος για μαθητές Λυκείου – Βλάβες, καθυστερήσεις και αγωνία μέχρι να φτάσουν στη Σύρο