Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Αναγνώριση τώρα του Παλαιστινιακού κράτους»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖA με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης (29/5) στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24.

Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και ψέματα Μητσοτάκη κατά του κοστολογημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει και την αναφορά του πρωθυπουργού σε «λεφτόδεντρα», λέγοντας πως «τα καλλιεργεί ο ίδιος, μόνο που τους «καρπούς» τους γεύονται οι λίγοι ισχυροί φίλοι του».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Το προσωπείο του “συνετού οικονομικού διαχειριστή” φόρεσε για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη χρόνια αδράνειά του μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες, με πρώτο, φυσικά, την ακρίβεια.

Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε για μια ακόμη φορά να συκοφαντήσει το τεκμηριωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τα ίδια ψεύδη, χωρίς να παραλείψει τις επιθέσεις στον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Δεν χρειάζεται να του θυμίσουμε ποιοι οδήγησαν τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας.

Ούτε βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών που έκανε, άφησε 37 δισ. πλεόνασμα στα ταμεία της χώρας, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία.

Του συστήνουμε, λοιπόν, να κοιτάξει λίγο γύρω του, έξω από τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, για να δει πως έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια, πως διαλύει το ΕΣΥ, πώς αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους στις ορέξεις των κερδοσκόπων.

Τα "λεφτόδεντρα", άλλωστε, που με τόση ευκολία επικαλείται, τα καλλιεργεί ο ίδιος, μόνο που τους «καρπούς» τους γεύονται οι λίγοι ισχυροί φίλοι του.

Και μια συμβουλή στον Κυρ. Μητσοτάκη: Εκείνοι που ανήκουν στα γνωστά “τζάκια” που νομίζουν πως θα κυβερνούν αιώνια τη χώρα, εκείνοι που νομίζουν πως ξέρουν από οικονομικά, ενώ τόσο στις κυβερνητικές τους θητείες όσο και στα του οίκου τους (πώς πάει αλήθεια η αποπληρωμή των δανείων της ΝΔ;) τα έχουν κάνει θάλασσα, ας αποφεύγουν τις εύκολες κρίσεις για εκείνους που και έχουν δοκιμαστεί στον επαγγελματικό στίβο και έχουν πραγματική πρόταση, για να μπορέσουν οι πολίτες αυτής της χώρας να έχουν μια καλύτερη ζωή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητική εκδρομή, μαθητές με τσάντες, σχολική εκδρομή
Το «παράδοξο» των σχολικών εκδρομών και ο εκπαιδευτικός ως Δημόσιος Υπάλληλος Β’ Κατηγορίας
Ο εθελοντικός χαρακτήρας της συμμετοχής των εκπαιδευτικών είναι πράγματι αξιοθαύμαστος, αλλά φιλοσοφικά αποτελεί μια «πράξη πέρα από το καθήκον» που...
Το «παράδοξο» των σχολικών εκδρομών και ο εκπαιδευτικός ως Δημόσιος Υπάλληλος Β’ Κατηγορίας
EKPAIDEYTIKOS
«Αυξήσεις» στα χαρτιά, απώλειες στην πραγματικότητα: Το αδιέξοδο των μισθών των εκπαιδευτικών
Όταν οι αριθμοί δεν συναντούν την πραγματικότητα, τότε η έννοια της αύξησης μοιάζει περισσότερο με λογιστικό τέχνασμα παρά με ουσιαστική ανακούφιση.
«Αυξήσεις» στα χαρτιά, απώλειες στην πραγματικότητα: Το αδιέξοδο των μισθών των εκπαιδευτικών
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία