Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Σταρόβας κι έκτοτε νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Το πρωί της επομένης μέρας, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε στον Alpha για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» είπε η Άννα Σταθάκη.

Για το πρώτο βράδυ του στο νοσοκομείο, υποστήριξε ότι «ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό».

Σε κάθε περίπτωση, οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εικοσιτετράωρο, κάτι το οποίο επισήμανε και ο επιστήθιος φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει.

Λίγο μετά την είδηση για την περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα, ο επίσης στενός φίλος και συνεργάτης του, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στο T-live για τον καλλιτέχνη και εξέφρασε τη έκπληξή του για το δυσάρεστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sofia zaxaraki
Υπουργείο Παιδείας: Οι νέες δράσεις για τη σχολική βία με στοχευμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ίδιων των εκπαιδευτικών.
Δεν περιορίζονται σε γενικές αναφορές, αλλά αγγίζουν δύσκολες και συχνά αποσιωπημένες θεματικές: σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ομοφοβία, τρανσφοβία,...
Υπουργείο Παιδείας: Οι νέες δράσεις για τη σχολική βία με στοχευμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ίδιων των εκπαιδευτικών.
Τηλεδιάσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη, με τους Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων της χώρας - Ενίσχυση των σχολείων με νέα μουσικά όργανα – Προτάσεις για ενίσχυση της λειτουργίας τους
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις νέες κρίσεις - επιλογές στελεχών της εκπαίδευσης
Τι ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη - Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής: Ποιοι θα κρίνουν τους νέους Διευθυντές
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις νέες κρίσεις - επιλογές στελεχών της εκπαίδευσης