κασσελακης
Σύμφωνα με στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα στα Χανιά, ο Παύλος Πολάκης δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την υποψηφιότητα του Βασίλη Κασσελάκη

Στις αρχές Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης έλεγε από την εξέδρα κομματικής συγκέντρωσης στα Χανιά «καλά κάνω και έχω ψυχή Πολάκη» επιχειρώντας έτσι να λειάνει τις γραμμές της αντιπαράθεσης που μαινόταν για εβδομάδες ανάμεσα στον πρόεδρο και τον τομεάρχη διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο η υποψηφιότητα ενός άλλου Κασσελάκη, του Βασίλη, στις προσεχείς ευρωεκλογές έχει προκαλέσει νέες τριβές και δυσαρέσκεια, με ορισμένους να προειδοποιούν πως η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά δεν είναι εξασφαλισμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεμιστα
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
Κολοκυθάκια τηγανητά και γεμιστά ξεχώρισαν στη διεθνή κατάταξη για το 2026, αποσπώντας κορυφαίες βαθμολογίες από χιλιάδες ταξιδιώτες και καλοφαγάδες
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά