εκλογές
EUROKINISSI
Εκτός ευρωβουλής μένουν το ΜέΡΑ25 με 2%, όπως και οι «Δημοκράτες» (κόμμα Λοβέρδου), Φωνή Λογικής (κόμμα Λατινοπούλου) και Σπαρτιάτες με 1,5%. Στο 1% καταγράφεται ο «Κόσμος»

Μειώνεται η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με τη διαφορά να καταγράφεται στο 12,5% σε δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata, για τον τηλεοπτικό σταθμό «Attica».

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ καταγράφει 25,5% και λαμβάνει την πρώτη θέση. Στη δεύτερη βρίσκεται με 13% ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με 11%, η Ελληνική Λύση κατατάσσεται τέταρτη με 8,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 8%, η Πλεύση Ελευθερίας με 4%, η Νέα Αριστερά στο 3,5% και στο 3% η «Νίκη».

Εκτός ευρωβουλής μένουν το ΜέΡΑ25 με 2%, όπως και οι «Δημοκράτες» (κόμμα Λοβέρδου), Φωνή Λογικής (κόμμα Λατινοπούλου) και Σπαρτιάτες με 1,5%. Στο 1% καταγράφεται ο «Κόσμος».

Συγκριτικά με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας για τον τηλεοπτικό σταθμό, τον Ιανουάριο του 2024, η ΝΔ υποχωρεί 4,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταγράφει άνοδο 2,5% και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ χάνει 2 μονάδες.

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων για τις ευρωεκλογές, η έρευνα εμφανίζει τη ΝΔ να κινείται από 28 έως 32%, τον ΣΥΡΙΖΑ από 13,5 έως 16,5%, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από 11,5 έως 14,5%, την Ελληνική Λύση από 9 έως 11% και το ΚΚΕ από 8 έως 10%. Κατά την εκτίμηση της δημοσκοπικής εταιρείας, 3,5 έως 5% είναι το εύρος της επιρροής της Πλεύσης Ελευθερίας, 3 έως 4,5% της Νέας Αριστεράς και 2,5 έως 4% της Νίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολ
Θεσσαλονίκη: Μαθητές σε υπόγειες αίθουσες δίπλα σε λεβητοστάσια – «Όχι» από γονείς σε συνθήκες τριτοκοσμικές
Ανησυχία για την ασφάλεια και καταγγελίες για πιέσεις υπογραφής υπεύθυνων δηλώσεων από τις αρχές
Θεσσαλονίκη: Μαθητές σε υπόγειες αίθουσες δίπλα σε λεβητοστάσια – «Όχι» από γονείς σε συνθήκες τριτοκοσμικές
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Ο «Γολγοθάς» του εκπαιδευτικού: Πέντε αξιολογήσεις και ένας μισθός πείνας
Από τις Πανελλήνιες στους πίνακες του ΑΣΕΠ: Ο δρόμος του δασκάλου προς τη «μονιμότητα» που τώρα αμφισβητείται
Ο «Γολγοθάς» του εκπαιδευτικού: Πέντε αξιολογήσεις και ένας μισθός πείνας
πλουμιδακη
Κατερίνα Πλουμιδάκη: Ο εφιάλτης μετά την αποτυχημένη πλαστική στα χείλη
Όπως αποκάλυψε, η περιπέτειά της δεν έχει τέλος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά της και χρειάζεται να υποβληθεί σε πολλά...
Κατερίνα Πλουμιδάκη: Ο εφιάλτης μετά την αποτυχημένη πλαστική στα χείλη