Άδωνις Γεωργιάδης
«Το να παίρνουμε ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα νομίζω ότι δεν είναι σωστό»

Να μην γίνει σημαία «ένα περιστατικό» ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη νέα γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

«Είναι συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχουμε μια δολοφονία σχεδόν έξω από Αστυνομικό Τμήμα. Θα γίνει η αναγκαία έρευνα για να διερευνηθεί αν έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα και οι κανονισμοί», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «το να παίρνουμε, πάντως ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα νομίζω ότι δεν είναι σωστό», είπε.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε υπερ μιας «πιο αυστηρής αστυνομίας και υπέρ των καμερών στους δρόμους».

«Στην Ελλάδα ζούμε στο έξης παράδοξο: αν η αστυνομία δρα ρωτούμε γιατί έδρασε αν δεν δρα γιατί δεν έδρασε. Είμαι υπέρ της πιο αυστηρής αστυνομίας, είμαι πολύ υπέρ των καμερών στους δρόμους», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Πόσες έχετε ακούσει την είδηση ένας αστυνομικός να έχει σώσει μια ανθρωπινή ζωή εκτός υπηρεσίας; Δεν έχουμε και αυτά τα φαινόμενα στην κοινωνία μας, δεν είναι όλα διαλυμένα ούτε όλα μαύρα. Κοινωνία χωρίς έγκλημα δεν υπάρχει. Χθες σκοτώθηκαν 2 παιδάκια σε ένα σχολείο στη Φινλανδία, την πιο ασφαλή χώρα του κόσμου. Η ΕΛΑΣ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στην πάταξη του εγκλήματος».

Στη συνέχεια, επέμεινε ότι αστυνομικοί που υπηρετούν υψηλά πρόσωπα γύρισαν στην ενεργό δράση. «Έχουν πάρει και από τη δική μου τη φρουρά. Από τον πρωθυπουργό έχουν πάρει φρουρά. Αυτή τη στιγμή έχουμε τους λιγότερους στα επίσημα λεγόμενα πρόσωπα από οποιαδήποτε άλλη περίοδο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνική Βιβλιοθήκη
Υπ. Παιδείας: Επιχορήγηση 10,5 εκατ. ευρώ σε Εθνική Βιβλιοθήκη και Δημόσιες Βιβλιοθήκες
Η απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη για την τακτική επιχορήγηση του 2026 στις Βιβλιοθήκες – Πώς κατανέμονται τα κονδύλια
Υπ. Παιδείας: Επιχορήγηση 10,5 εκατ. ευρώ σε Εθνική Βιβλιοθήκη και Δημόσιες Βιβλιοθήκες
αγροτες
Αγροτικό συλλαλητήριο: Φτάνουν το Σύνταγμα τα πρώτα τρακτέρ – Περίπου 100 θα μπουν μπροστά στη Βουλή
Αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πρωτεύουσας – Τρακτέρ και αγρότες κατακλύζουν το Σύνταγμα
Αγροτικό συλλαλητήριο: Φτάνουν το Σύνταγμα τα πρώτα τρακτέρ – Περίπου 100 θα μπουν μπροστά στη Βουλή