Μ-Λ ΚΚΕ
Το  Μ-Λ ΚΚΕ  καλεί  σήμερα Πέμπτη 14/3, στις 7μμ στα Προπύλαια, στο συλλαλητήριο καταδίκης της  εξοργιστικής εισαγγελικής πρότασης  που θέλει να αθωώσει  το στέλεχος  της ΝΔ για τις εγκληματικές του πράξεις σε βάρος της 12χρονης απ΄τα Σεπόλια

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ για την εξοργιστική πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Εξοργιστική ήταν η πρόταση της εισαγγελέως στη δική του παιδοβιαστή Μίχου στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του για τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας με πιθανό αποτέλεσμα να πέσει στα μαλακά το πρώην στέλεχος της ΝΔ και ταυτόχρονα λίγο πολύ φόρτωσε όλες τις ευθύνες στην μητέρα.

Η πρόταση αυτή σηματοδοτεί άλλη μια προσπάθεια συγκάλυψης των κυβερνητικών σκανδάλων από την κατά τα άλλα τυφλή δικαιοσύνη και έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών μέσω της αντίστοιχης εξεταστικής επιτροπής.

Τεμπη, Novartis, υποκλοπές και τώρα η υπόθεση της 12χρονης φέρνουν στο φως με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τον βούρκο μέσα στον οποίο είναι βυθισμένη η κυβερνητική πολιτική των κατά τα άλλα “αρίστων”.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ξανά το πραγματικό πρόσωπο της αστικής δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης που επιδιώκει να αθωώσει παιδοβιαστές, να συγκαλύψει σκάνδαλα, την ίδια στιγμή που μέσα σε λίγες μέρες κατά κυβερνητική παραγγελία βγάζει παράνομες τις λαϊκές κινητοποιήσεις και τις απεργίες. Αίφνης, μετά την πρόταση της εισαγγελέως, κυβερνητικά στελέχη, τα κυρίαρχα ΜΜΕ, “έγκριτοι” νομικοί και κάθε είδους παπαγαλάκια ζητούν ή θα ζητήσουν στο όνομα της “διάκρισης των εξουσιών” να “αφεθεί ελεύθερη η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της”. Δεν πρόκειται για καμιά ελευθερία της δικαιοσύνης, αλλά για την εκχώρηση στην αστική δικαιοσύνη του ελεύθερου να λειτουργεί εντελώς ασύδοτα απέναντι στον εχθρό λαό και ταυτόχρονα να αθωώνει ή ακόμα και να διευκολύνει τους εκπροσώπους της κυρίαρχης τάξης. Δεν υπάρχει επίσης καμία διάκριση εξουσιών στα πλαίσια του αστικού συστήματος. Σε αυτό το σύστημα όλες οι εξουσίες συνενωνόνται κάτω από την κυριαρχία της ντόπιας ολιγαρχίας και των κυβερνήσεών της και αυτών τα συμφέροντα υπηρετούν.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Κολωνού αποτελεί λαϊκή απαίτηση να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι και να μην πέσουν στα μαλακά. Να σταματήσει τώρα το εξοργιστικό αυτό καθεστώς της ατιμωρησίας και της συγκάλυψης.

Όλοι το απόγευμα στις 7 στα Προπύλαια!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο κορυφαίο Μεταπτυχιακό για Εκπαιδευτικούς από ΕΚΠΑ, ΠΑΔΑ και ΑΣΠΑΤΕ "Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εκπαιδευτική Πράξη"

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα