kasselakis
«Τo Συνέδριο ομόφωνα και ομόθυμα επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο. Είπε πρόεδρο έχουμε, επομένως δεν χρειάζονται εκλογές» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

Το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου έστειλε το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που έριξε αυλαία μετά από ένα τετραήμερο εργασιών. Η συμβιβαστική πρόταση που υπερψηφίστηκε επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που κατατέθηκε σε ψηφοφορία από τον Σωκράτη Φάμελλο, τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Τσίπρα αναφέρει: «Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου. Το συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες κάλπες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών με ενιαία λειτουργία.

Ανασυγκροτούμε το εκτελεστικό γραφείο με τακτική λειτουργία, το εξουσιοδοτούμε να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματός μας».

«Τo Συνέδριο ομόφωνα και ομόθυμα επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο. Είπε πρόεδρο έχουμε, επομένως δεν χρειάζονται εκλογές» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

Με βάση τις δηλώσεις της κυρίας Αυγέρη:

  • Το Συνέδριο επιβεβαίωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη
  • Δεν χρειάζεται η διενέργεια εκλογών για την εκλογή Προέδρου μετά τις τοποθετήσεις από το βήμα του Συνεδρίου της κυρίας Όλγας Γεροβασίλη
  • Θα προχωρήσουν όλες οι αναγκαίες και απαιτούμενες αλλαγές στο κόμμα

«Πάμε με εδραιωμένη την εμπιστοσύνη στις επόμενες εκλογικές μάχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με εντολή να τα αλλάξουμε όλα. Φάνηκε ξεκάθαρα αυτό» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος εξηγώντας ότι η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ενιαία. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μακέτα κυβερνητικού πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο
Σε τροχιά υλοποίησης το project «Ανδρέας Λεντάκης» στον Υμηττό παρά τις προσφυγές στο ΣτΕ – Πώς θα συνδεθεί το Μετρό Δάφνης με τα νέα Υπουργεία
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο