Δημήτρης Μαρκόπουλος
«Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου»

Την ώρα που μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος κοίταξε το κινητό του και δεν έκρυψε την αναστάτωσή του.

Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι συνέβη, απάντησε: «Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου. Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική (σ.σ. για τα Τέμπη), ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα».

«Εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου» είπε ο βουλευτής της ΝΔ για να συμπληρώσει «είναι ένα απειλητικό mail που έχω δεχτεί τώρα για τα παιδιά μου».

Να σημειωθεί πως οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ της εκπομπής όπως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, καταδίκασαν το απαράδεκτο περιστατικό.

 

Αντιδράσεις από τη στάση του ως προέδρου της εξεταστικής

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είναι πρόεδρος της εξεταστικής για το σοδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η στάση του ωστόσο προκαλεί πολιτικές αντιδράσεις.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από ό,τι φαίνεται χάνει τη ψυχραιμία του συχνά, αδυνατώντας να διατηρήσει τον έλεγχο της διαδικασίας. Στα πιο πρόσφατα, ο πρόεδρος της Επιτροπής ζητούσε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις και βουλευτής της Νίκης σηκώθηκε και άρχισε να κάνει… διατάσεις προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχει συγκρουστεί τόσο με τον εισηγητή του ΚΚΕ όσο και με την εισηγήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Επιπλέον, η Νέα Αριστερά είχε καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κ. Μαρκόπουλου, ενώ σάλος είχε προκληθεί όταν είχε αποκαλέσει «γουρλίδικη» την Επιτροπή, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη, ενώ λίγες μέρες αργότερα πέταξε και νέο μαργαριτάρι, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος: «το διασκεδάζω».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα