Αγρότες
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θα μετατεθεί η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους αγρότες

Στην ΕΡΤ μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης τονίζοντας ότι η συνάντηση των αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει, αλλά όχι την Δευτέρα, όπως είχε πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς πάντως να το ανακοινώσει ως σίγουρο, καθώς πρέπει να προσδιοριστεί η σύνθεση της αντιπροσωπείας και «να ωριμάσουμε αυτά που σκεφτόμαστε για τους αγρότες».

Δύσκολα αιτήματα

Σημείωσε πως υπάρχουν αιτήματα «που δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και αιτήματα θεσμικά και πολιτικά, όπου υπάρχει συναντίληψη», αλλά μένει να εξειδικευτούν, όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις και η διαπραγμάτευση της ΚΑΠ.

Ο κ. Βορίδης, μάλιστα, δεν παρέλειψε να πετάξει το «μπαλάκι» των ευθυνών στις άλλες πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λέγοντας πως «πίεζαν για περικοπές οι Σοσιαλιστές, οι πράσινοι και η αριστερά, καθώς ήθελαν να περάσουμε πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο επιθετικά στην πράσινη μετάβαση», για να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καταθλιψη
Το αποτύπωμα της κατάθλιψης στο DNA: Η κυτταρική γήρανση ως «κλειδί» για τη διάγνωση της νόσου
Η κατάθλιψη στο «μικροσκόπιο»: Μπορεί μια εξέταση αίματος να αποκαλύψει την ψυχική οδύνη;
Το αποτύπωμα της κατάθλιψης στο DNA: Η κυτταρική γήρανση ως «κλειδί» για τη διάγνωση της νόσου