Κασιδιάρης
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Εξέπεσε του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε το πρωί της Παρασκευής (29/12) δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και τέθηκε σε αργία, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Δομοκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υπαρχηγός του ναζιστικού μορφώματος.

Τέθηκε σε αργία

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έθεσε τον Ηλία Κασιδιάρη σε αργία, λόγω καταδικαστικής απόφασης για κακούργημα σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, εκπίπτει από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, έλαβε ποσοστό 8,33% και εξελέγη ως επικεφαλής της παράταξής του, μαζί με άλλον έναν δημοτικό σύμβουλο.

Πάντως, έπειτα από τη χορήγηση πενθήμερης άδειας, αναμένεται να βρεθεί εκτός των φυλακών Δομοκού από τις 30 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διαδήλωση στη Βενεζουέλα
Βενεζουέλα: Λαϊκός ξεσηκωμός στο Καράκας – Ζητούν την απελευθέρωση Μαδούρο (Βίντεο)
Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Βενεζουέλας κατά της «παράνομης σύλληψης» του ανατραπέντος προέδρου από τις ΗΠΑ
Βενεζουέλα: Λαϊκός ξεσηκωμός στο Καράκας – Ζητούν την απελευθέρωση Μαδούρο (Βίντεο)
ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Σοφία Ζαχαράκη: Νέο Πρόγραμμα “School Hopping” για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων
Ζαχαράκη στη Δυτική Μακεδονία: Στο επίκεντρο σχολικές υποδομές, μεταφορά μαθητών και σχολικός τουρισμός
Σοφία Ζαχαράκη: Νέο Πρόγραμμα “School Hopping” για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων