χαριτσης
Intime News/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αναμένονται και οι προτεραιότητες του νέου κοινοβουλευτικού σχήματος

«Νέα Αριστερά» θα ονομάζεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο Σεράφειο, αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι προτεραιότητες του νέου κοινοβουλευτικού σχήματος, η πολιτική ταυτότητα του νέου φορέα και οι θέσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα που έχει πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση, την απαρτίζουν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος που θα μοιραστούν τους ρόλους των δύο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όπως και οι βουλευτές Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεοπίστη Πέρκα, Φερχάτ Οζκιούρ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη.

Σημειώνεται ότι η συνολική παρουσία της νέας Κ.Ο. στο κοινοβούλιο αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (06/12), όταν ταν δηλαδή στην αίθουσα της Ολομέλειας θα συζητείται το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που έχει ήδη δημιουργήσει σημαντικές κοινωνικές αντιδράσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα η ισοτιμία των πτυχίων των πρώην ΤΕΙ - Σε δημόσια διαβούλευση η νέα ρύθμιση
Ν. Παπαϊωάννου: Δεν αποσύρεται η διάταξη για τα ΤΕΙ, πάει για βελτιώσεις και διαβούλευση
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα η ισοτιμία των πτυχίων των πρώην ΤΕΙ - Σε δημόσια διαβούλευση η νέα ρύθμιση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Νοσοκομείο Νίκαιας: «Πόλεμος» εργαζομένων με Γεωργιάδη – «Σκηνοθετημένα βίντεο σε άδεια ΤΕΠ»
Σκληρή απάντηση της Μαίρης Αγρογιάννη στον Υπουργό Υγείας: «Λέει ψέματα, έχουμε μειωθεί κατά 120 άτομα σε 4 χρόνια»
Νοσοκομείο Νίκαιας: «Πόλεμος» εργαζομένων με Γεωργιάδη – «Σκηνοθετημένα βίντεο σε άδεια ΤΕΠ»