Κασσελάκηςβ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος εσωστρέφειας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι «προφανώς δεν είναι μια χαρούμενη ημέρα για μένα».

Η Πολιτική Γραμματεία συνεδριάζει σήμερα στον απόηχο των εννέα ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών της ομάδας «6+6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου.

Η εσωστρέφεια

Και προσέθεσε: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος εσωστρέφειας. Η εσωστρέφεια προήλθε από την άρνηση αποδοχής της επιλογής τής βάσης να εκλέξει εμένα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Από σήμερα θα επικεντρωθούμε ενωμένοι στην παραγωγή πολιτικού έργου και στην δημιουργία αναχώματος στα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα παρουσιάσουμε προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Για την ακρίβεια, την ανεργία, το στεγαστικό ζήτημα, τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και για την απαξίωση του κράτους Δικαίου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε, επίσης, ότι «η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάζει κάθε δύο εβδομάδες», τονίζοντας πως «θα είναι παραγωγικό, συντροφικό και αποτελεσματικό Όργανο, το οποίο θα έχει δυναμική».

«Είχαμε πει πως ένα από τα θέματα που θα συζητήσουμε θα είναι η δημιουργία πολιτικού κέντρου. Εσείς είστε το πολιτικό κέντρο», ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

«Να παράξουμε πολιτική»

Όπως σημείωσε, «χρειάζεται να σκεφτούμε νέα μοντέλα και να παράξουμε πολιτική. Να εργαζόμαστε ισότιμα με ανοιχτό μυαλό και με σεβασμό».

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρώτο βιολί, είμαστε μια ορχήστρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υποταχτεί το εγώ στο εμείς», τόνισε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν πρέπει να διαψεύσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που βασίζονται πάνω μας. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο πυρήνας μας. Κι αυτός είναι ο λαός. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πείσουμε την κοινωνία ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις», σημείωσε καταληκτικά στην εισήγησή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diodia-astynomia.jpg
Πασχαλινή έξοδος: Κορυφώνεται η φυγή των εκδρομέων – «Μποτιλιάρισμα» σε Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας
Στο «κόκκινο» οι εθνικές οδοί: Χιλιάδες οχήματα εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα – Συναγερμός στην Τροχαία
Πασχαλινή έξοδος: Κορυφώνεται η φυγή των εκδρομέων – «Μποτιλιάρισμα» σε Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας
ΜΕΘ
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ με μηνιγγίτιδα
Ο ασθενής, φοιτητής του Τμήματος Κτηνιατρικής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλίας τη Μεγάλη Δευτέρα, παρουσιάζοντας βαριά...
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ με μηνιγγίτιδα
ΑΔΩΝΙΣ
Πόλεμος για τα ρουσφέτια: Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης ζητά Εισαγγελέα
Μετωπική Γεωργιάδη – Ανδρουλάκη: «Παντελώς ανεπαρκής» vs «Εκμαυλιστής των ηθών»
Πόλεμος για τα ρουσφέτια: Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης ζητά Εισαγγελέα