Κασσελάκηςβ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος εσωστρέφειας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι «προφανώς δεν είναι μια χαρούμενη ημέρα για μένα».

Η Πολιτική Γραμματεία συνεδριάζει σήμερα στον απόηχο των εννέα ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών της ομάδας «6+6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου.

Η εσωστρέφεια

Και προσέθεσε: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος εσωστρέφειας. Η εσωστρέφεια προήλθε από την άρνηση αποδοχής της επιλογής τής βάσης να εκλέξει εμένα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Από σήμερα θα επικεντρωθούμε ενωμένοι στην παραγωγή πολιτικού έργου και στην δημιουργία αναχώματος στα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα παρουσιάσουμε προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Για την ακρίβεια, την ανεργία, το στεγαστικό ζήτημα, τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και για την απαξίωση του κράτους Δικαίου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε, επίσης, ότι «η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάζει κάθε δύο εβδομάδες», τονίζοντας πως «θα είναι παραγωγικό, συντροφικό και αποτελεσματικό Όργανο, το οποίο θα έχει δυναμική».

«Είχαμε πει πως ένα από τα θέματα που θα συζητήσουμε θα είναι η δημιουργία πολιτικού κέντρου. Εσείς είστε το πολιτικό κέντρο», ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

«Να παράξουμε πολιτική»

Όπως σημείωσε, «χρειάζεται να σκεφτούμε νέα μοντέλα και να παράξουμε πολιτική. Να εργαζόμαστε ισότιμα με ανοιχτό μυαλό και με σεβασμό».

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρώτο βιολί, είμαστε μια ορχήστρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υποταχτεί το εγώ στο εμείς», τόνισε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν πρέπει να διαψεύσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που βασίζονται πάνω μας. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο πυρήνας μας. Κι αυτός είναι ο λαός. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πείσουμε την κοινωνία ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις», σημείωσε καταληκτικά στην εισήγησή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για την επίθεση εξτρεμιστικών στοιχείων στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Παιδείας
Ζαχαράκη: Διακρίσεις και υποτροφίες για τους κορυφαίους φοιτητές αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής
Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας – Έτος Εισαγωγής 2025 - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026 (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη)
Ζαχαράκη: Διακρίσεις και υποτροφίες για τους κορυφαίους φοιτητές αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής
μικροπλαστικά
Καινοτομία από τα ελληνικά πανεπιστήμια: Φοιτητές ανέπτυξαν προβιοτικό κατά των μικροπλαστικών
Μια επιστημονική ιδέα με διεθνή προοπτική φιλοδοξεί να περιορίσει τη συσσώρευση μικροπλαστικών στον ανθρώπινο οργανισμό
Καινοτομία από τα ελληνικά πανεπιστήμια: Φοιτητές ανέπτυξαν προβιοτικό κατά των μικροπλαστικών