ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων της είναι στην Deutsche Bank της Γερμανίας.

Σε ένα από τα μέλη της κυβέρνησης με τις μεγαλύτερες καταθέσεις αναδεικνύεται για μία ακόμη χρονιά η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Εσωτερικών καταγράφει στην Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης που κατέθεσε περισσότερα από 1.508.000 σε καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων της είναι στην Deutsche Bank της Γερμανίας. Εκεί διαθέτει έναν λογαριασμό 998.533 ευρώ ενώ στην JP MORGAN CHASE BANK η Νίκη Κεραμέως έχει λογαριασμό 148.839 ευρώ.

Οι υπόλοιπες καταθέσεις της είναι σε τραπεζικά ιδρύματα του Εσωτερικού με το μεγαλύτερο να βρίσκεται στην Alpha Bank όπου η Νίκη Κεραμέως διαθέτει 336.077 ευρώ.

Η Νίκη Κεραμέως δηλώνει και μετοχικό χαρτοφυλάκιο: Διαθέτει μετοχές αξίας 128.109 ευρώ σε τραπεζικά ιδρύματα ενώ ο σύζυγός της δηλώνει μετοχές αξίας 176.380 ευρώ.

Τέλος η υπουργός Εσωτερικών δηλώνει εισόδημα 155.628 ευρώ από διάθεση περιουσιακών στοιχείων, 31.955 ευρώ εισόδημα που εξαιρείται από τον φόρο, 35.682 συνολικό καθαρό εισόδημα, και 1816 ευρώ από ακίνητα. Αντίστοιχα ο συζυγός της δηλώνει 198.762 από μερίσματα τόκους και δικαιώματα όπως και 34.256 από επιχειρηματική δραστηριοτητα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
Κλάδοι με περισσότερες πόρτες απ’ όσες νομίζετε
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο