kasselakis
«Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη, κι εμείς ‘νίψαμε τας χείρας μας'. Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του».

«Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του» χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης την αποχή από ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για τη Γάζα.

Σε ανάρτηση του  χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανέφερε: «Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψήφισε, με συντριπτική πλειοψηφία, να κηρυχθεί ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα. 120 χώρες όπως οι Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία πήραν το μέρος της ειρήνης. Όχι η Ελλάδα του Μητσοτάκη. Απείχαμε. Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη, κι εμείς ‘νίψαμε τας χείρας μας'. Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας σε δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση GPO: «Βουτιά» της ΝΔ, έκπληξη για ΠΑΣΟΚ, τι κερδίζουν Τσίπρας-Καρυστιανού
Πτώση για τη Νέα Δημοκρατία στο χαμηλότερο επίπεδο του 2026, ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και αυξημένη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό
Δημοσκόπηση GPO: «Βουτιά» της ΝΔ, έκπληξη για ΠΑΣΟΚ, τι κερδίζουν Τσίπρας-Καρυστιανού
Χρήματα από τον μισθό σε πορτοφόλι
Επίδομα 150€ και 300€: Πότε μπαίνουν στους λογαριασμούς τα χρήματα (Πίνακες)
Ποιοι λαμβάνουν το επίδομα παιδιού έως 150 ευρώ και ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν κοινωνικό μέρισμα 300 ευρώ
Επίδομα 150€ και 300€: Πότε μπαίνουν στους λογαριασμούς τα χρήματα (Πίνακες)