Παύλος Πολάκης
ΙΝΤΙΜΕ NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πυρά Πολάκη κατά Σκουρλέτη

Με νέα δημοσίευσή του ο Παύλος Πολάκης στράφηκε κατά του Πάνου Σκουρλέτη, τονίζοντας πως «ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως "πρόβαλλα αντιεπιστημονικές απόψεις"».

Η δημοσίευση συνεχίζει με φωτογραφίες από τα πρόσφατα χειρουργεία που πραγματοποίησε ο Παύλος Πολάκης.

Η δημοσίευση

«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!
Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις»
!
Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους,να σε ενημερώσω πως αυτες τις  τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ  και τρεχω πολύ ,εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)
1)Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)
2)Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)
3)Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου!(φωτο 5)
(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές ,στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)
Το κάνω πρώτη φορά αυτό ,αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!
Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! 
Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;
Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!
Μερικοί- μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;

Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε» !!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;
Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση,τωρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!
»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα