Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο πιλότοι του F-4 Phantom στην Τανάγρα

Πολιτική 0

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος δήμαρχος διακινούσε φαγητά με το αυτοκόλλητο της παράταξής του

σακουλες
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα φαγητά αυτά διακινούνταν μέσα στα εκλογικά κέντρα

Οι ιστορίες από τα εκλογικά κέντρα δεν έχουν τελειωμό ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που διεξάγονται σήμερα (08/10).

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης κατέθεσε αναφορά στον Έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, για διακίνηση προεκλογικού υλικού στα εκλογικά τμήματα.

Όπως αναφέρει και ο Χρήστος Αβραμίδης, εφορευτικές αρχές και δικαστικοί αντιπρόσωποι έλαβαν σακούλες με γεύματα που πάνω τους, είχαν αυτοκόλλητα, προώθησης του νεοδημοκράτη υποψηφίου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Σύμφωνα με την αναφορά λέγεται: «διακινείται προεκλογικό υλικό εντός εκλογικών τμημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη». Το υλικό αυτό έχει τη μορφή φαγητού (κρύα σάντουιτς και νερό) που βρίσκεται σε σακούλες με ενσωματωμένο το σήμα του εν λόγω συνδυασμού, κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων του ΠΔ 26/2012».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές: Η ατάκα Βούλτεψη για τις εγκυμοσύνες που προκάλεσε συζήτηση

Πανελλαδικές 2027: Αλλάζει ο χάρτης των Επιστημονικών Πεδίων – Οι σχολές που προστίθενται και οι νέες επιλογές

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική