kouloglou
«Είναι τρελό, είναι ένα σενάριο που κανένας δεν θα πίστευε πριν από μερικούς μήνες»

«Αυτό είναι το τέλος του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφορικά με τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δηλώσεις του στον Guardian, ο κ. Κούλογλου είπε πως ο παραδοσιακός κόσμος της αριστεράς «βρίσκεται σε σοκ», ενώ υποστήριξε ότι «το κόμμα πέθανε σήμερα».

«Ο Κασσελάκης θα κάνει τεράστιες αλλαγές και στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν νέες σχετικές μελέτες γιατί αυτό που κατάφερε ήταν απίστευτο», πρόσθεσε. «Εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά και τώρα είναι στη θέση του επικεφαλής. Είναι τρελό, είναι ένα σενάριο που κανένας δεν θα πίστευε πριν από μερικούς μήνες», είπε.

Μιλώντας στο ΟPEN για την επόμενη ημέρα του κόμματος, επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε όπως το ξέραμε ως αριστερό κόμμα. «Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα».

Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου, δεν άκουσε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη τη λέξη Αριστερά και συμπλήρωσε ότι είναι μια μετεξέλιξη από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

biskota
Μπισκότα μήλου με κανέλα: Ένα αρωματικό, φθινοπωρινό κέρασμα
Αν ψάχνετε ένα γρήγορο, μυρωδάτο σνακ για τον καφέ του πρωινού ή το απογευματινό τσάι, αυτά τα μπισκότα μήλου με κανέλα είναι ιδανική λύση.
Μπισκότα μήλου με κανέλα: Ένα αρωματικό, φθινοπωρινό κέρασμα