Σημειώνοντας πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, κατέγραψε και την πρώτη επίσημη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.
Ο Γιάννης Τσακνάκης αποτέλεσε, μετά την εκλογή Στέφανου Κασσελάκη, την πρώτη επίσημη αποχώρηση από το κόμμα σε τοπικό επίπεδο, σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά».
Σύμφωνα με το larissapress, ο κ. Τσακνάκης είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του από μέλος της Νομαρχιακής την επομένη των εκλογών τις 21ης Μαΐου και μετά την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε το ίδιο βράδυ τα όργανα για την αποχώρησή του από αυτό.
«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο», έκλεισε τη συνομιλία μας ο γνωστός συνδικαλιστής, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα υπάρξουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ