Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ανοιχτές οι κάλπες μέχρι τις 20:00

Τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη, αναδεικνύουν σήμερα τα μέλη του κόμματος, με τη συμμετοχή να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ο ρυθμός είναι αυξημένος ακόμα και σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα στις αντίστοιχες πρωινές ώρες, εκτιμούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 15:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 100.000 μέλη.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 20:00 και δύο ώρες αργότερα αναμένεται το ασφαλές αποτέλεσμα που θα αναδείξει αυτόν που θα επικρατήσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση σε εκλογικά τμήματα με πολύ μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων – μελών.

Σημειώνεται ότι δεδομένης της μαζικής συμμετοχής, έχουν παρατηρηθεί προβλήματα και αρρυθμίες παρότι αρκετά μεγάλα τμήματα ιδιαίτερα στην Αττική έχουν εφοδιαστεί και με δεύτερο tablet. Επιπροσθέτως σε πολλές περιπτώσεις από τα εκλογικά τμήματα ζητούν τη συνδρομή της ειδικής ομάδας που έχει συσταθεί στο στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γίνεται σε κεντρικό επίπεδο, η ταυτοποίηση μελών όταν στα εκλογικά τμήματα δεν εντοπίζονται στους καταλόγους, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προσέρχονται για να ψηφίσουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι γίνεται λανθασμένη πληκτρολόγηση.

Περίπου 149.000 ψήφισαν την περασμένη Κυριακή ενώ η δεξαμενή, θεωρητικά, των δυνητικών ψηφοφόρων σήμερα, είναι περίπου 188.000. Αυτός είναι ο συνολικός αριθμός των μελών, από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών έως αυτούς που ψήφισαν πέρυσι για την εκλογική διαδικασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ περιλαμβάνει και όσους γράφτηκαν φέτος μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας της πρώτης Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, δηλαδή, 42.000 μέλη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητσοτακης
Μητσοτάκης από Κολλέγιο Αθηνών: «Να μην μείνουμε στη νοσταλγία – Να θέσουμε στόχους για τα επόμενα 100 χρόνια»
Τεχνητή νοημοσύνη, ισότητα ευκαιριών, βιωσιμότητα και ψυχική υγεία στο επίκεντρο της ομιλίας για τον νέο ρόλο της εκπαίδευσης
Μητσοτάκης από Κολλέγιο Αθηνών: «Να μην μείνουμε στη νοσταλγία – Να θέσουμε στόχους για τα επόμενα 100 χρόνια»
μαθτητης
Μαθητής 15 ετών διακρίνεται στη NASA: Το ξεχωριστό ταξίδι γνώσης του Βίκτωρα Γιαννικόπουλου
Από τα πρώτα ερεθίσματα για το σύμπαν έως τη συνεργασία με τη NASA, ένας Έλληνας έφηβος ανοίγει δρόμους στη σύγχρονη επιστήμη
Μαθητής 15 ετών διακρίνεται στη NASA: Το ξεχωριστό ταξίδι γνώσης του Βίκτωρα Γιαννικόπουλου
εβελινα
Τρίκαλα: Μαθήτρια κατακτά υποτροφία στις ΗΠΑ και «ανοίγει φτερά» για διεθνείς σπουδές
Η Εβελίνα Αδάμου ξεχώρισε ανάμεσα σε 250 υποψηφίους και θα φοιτήσει στο UWC USA με στόχο μια παγκόσμια εκπαιδευτική εμπειρία
Τρίκαλα: Μαθήτρια κατακτά υποτροφία στις ΗΠΑ και «ανοίγει φτερά» για διεθνείς σπουδές
δημοσκόπηση, εκλογές
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Υποχωρεί η Νέα Δημοκρατία, ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ – Ρευστό το πολιτικό σκηνικό
Απώλειες για το κυβερνών κόμμα, άνοδος της αντιπολίτευσης και έντονη ανησυχία των πολιτών για ακρίβεια και οικονομία
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Υποχωρεί η Νέα Δημοκρατία, ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ – Ρευστό το πολιτικό σκηνικό