ΦΙΛΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
«Όσοι υποστηρίζουν με φανατισμό τον Στέφανο Κασσελάκη, έχουν αρχίσει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και απειλές ότι θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Διάβασα ότι πρέπει να υπάρξει αποπαρασίτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι φράση του Γκέμπελς, που αφορούσε όσους ήθελε να σκοτώσει ο Χίτλερ»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015».

Ο Νίκος Φίλης, μιλώντας στο Kontra Channel, σημείωσε: «Ακουσα τον κ. Κασσελάκη να μιλάει στη Χαλκίδα και να λέει στον κόσμο ‘εγώ είμαι εδώ’ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασφάλισε τους ανασφάλιστους, και αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ»

Για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Ξέρετε πού ήταν  ο Κασσελάκης, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή και ο Πολάκης και ο Ξανθός, ως υπουργοί, έδιναν τη μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη Νέα Δημοκρατία. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015, που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης (σ.σ. προφανώς εννοεί ότι ήταν κυβέρνηση η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά) και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές αυτές».

«Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος ψήφισε και οι υπόλοιποι πήγαν συγκυριακά. Πήγαν για τον Στέφανο. Η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και ο τρόπος που στήθηκε η ιστορία ήταν ένας τρόπος ανοχύρωτου κόμματος. Είναι δυνατόν να έρθει κάποιος ένα μήνα μέλος και να έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος; Είναι δυνατόν στις 10 κάποιος να γράφεται και να ψηφίζει δίνοντας 2 ευρώ;», συμπλήρωσε ο Νίκος Φίλης

Παράλληλα ο Νίκος Φίλης αναφέρθηκε και στο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε γι’ αυτό υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη.

φιλης

«Όσοι υποστηρίζουν με φανατισμό τον Στέφανο Κασσελάκη, έχουν αρχίσει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και απειλές ότι θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Διάβασα ότι πρέπει να υπάρξει αποπαρασίτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι φράση του Γκέμπελς, που αφορούσε όσους ήθελε να σκοτώσει ο Χίτλερ», όπως είπε.

 

«Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος ψήφισε και οι υπόλοιποι πήγαν συγκυριακά. Πήγαν για τον Στέφανο. Η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και ο τρόπος που στήθηκε η ιστορία ήταν ένας τρόπος ανοχύρωτου κόμματος. Είναι δυνατόν να έρθει κάποιος ένα μήνα μέλος και να έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος; Είναι δυνατόν στις 10 κάποιος να γράφεται και να ψηφίζει δίνοντας 2 ευρώ;», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 4-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Εθνικό Αστεροσκοπείο: Νέα απεργία αύριο και συγκέντρωση για την υπαγωγή του στην Πολιτική Προστασία
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις από τους ερευνητές και το προσωπικό
Εθνικό Αστεροσκοπείο: Νέα απεργία αύριο και συγκέντρωση για την υπαγωγή του στην Πολιτική Προστασία
ekpaideytikos_3119_828.jpeg
Αυταρχική συμπεριφορά ΔΔΕ: Ζητάει ραντεβού και ταυτότητες από εκπαιδευτικούς για να μπουν στη Διεύθυνση...
Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής οργανώνουν νέα κινητοποίηση στα γραφεία της Διεύθυνσης, αύριο Τρίτη 5-12-23 και ώρα 1:30μμ ζητώντας από τον Διευθυντή...
Αυταρχική συμπεριφορά ΔΔΕ: Ζητάει ραντεβού και ταυτότητες από εκπαιδευτικούς για να μπουν στη Διεύθυνση...