Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Ναυτιλίας - Τι ανακοίνωσε ο Παύλος Μαρινάκης

Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Ναυτιλίας μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγη ώρα, αποδεκτή έκανε ο πρωθυπουργός την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ερωτηθείς σχετικά με την παραίτηση του κ. Βαρβιτσιώτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «όλοι κρίνονται συνεχώς» και πρόσθεσε πως μετά τις εξελίξεις η απόφαση αυτή του πρώην υπουργού Ναυτιλίας «ήταν αναπόφευκτη και ορθή».

Σχετικά με την επιλογή του κ. Στυλιανίδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως «μιλάμε για έναν άνθρωπο με κυβερνητική εμπειρία έχει υπάρξει πολιτικός προϊστάμενος ενός υπουργείου που συμμετείχε στο ΚΥΣΕΑ». Επιπλέον όπως είπε, είναι ένας πολιτικός με ευρωπαϊκή και επιχειρησιακή εμπειρία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καταθλιψη
Το αποτύπωμα της κατάθλιψης στο DNA: Η κυτταρική γήρανση ως «κλειδί» για τη διάγνωση της νόσου
Η κατάθλιψη στο «μικροσκόπιο»: Μπορεί μια εξέταση αίματος να αποκαλύψει την ψυχική οδύνη;
Το αποτύπωμα της κατάθλιψης στο DNA: Η κυτταρική γήρανση ως «κλειδί» για τη διάγνωση της νόσου