mitsotakis
ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
Μοίρασαν fake απομαγνητοφώνηση μετά την αδιανόητη δήλωσή του

Το Μαξίμου άλλαξε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Αναλυτικότερα, ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για «πολύ μεγάλη αναποδιά» (αναφερόταν στις φονικές πλημμύρες) και αυτή η δήλωση μετατράπηκε σε «πρωτοφανή κακοκαιρία» στο κείμενο απομαγνητοφώνησης που μοίρασε το Μαξίμου στους δημοσιογράφους. 

Συγκεκριμένα, ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πολύ μεγάλη αναποδιά και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε», όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί (περίπου στο 3:30).

Το κείμενο που αργότερα μοιράστηκε στους δημοσιογράφους ανέφερε «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πρωτοφανή κακοκαιρία και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε».

Δείτε το βίντεο

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός
Το επάγγελμα που ανοίγει πόρτες σε σχολεία, ΣΔΕ και ιδιωτικούς οργανισμούς
Πώς η συμβουλευτική γίνεται νέα καριέρα για εκατοντάδες Έλληνες - Η δουλειά που γεννήθηκε από τις ανάγκες της εποχής
Το επάγγελμα που ανοίγει πόρτες σε σχολεία, ΣΔΕ και ιδιωτικούς οργανισμούς