Δηλώσεις στο Ζάππειο θα κάνει στις 12.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου όπου συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τις επόμενες κινήσεις για την ανασυγκρότηση.
Στο Εκτελεστικό Γραφείο που συνεδριάζει αυτή την ώρα, πρόκειται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του σχεδίου του για την επόμενη μέρα και κυρίως να εκκινήσει τις διαδικασίες για να αποφασίσουν τα μέλη του κόμματος για την ηγεσία.
Υπό αυτό το πρίσμα, το σχέδιο που φαίνεται ότι έχει προκριθεί και το περιέγραψε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας από το βράδυ της περασμένης Κυριακής είναι ότι θα γίνουν άμεσα οι διαδικασίες ώστε η οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει τον ίδιο ή όποιον άλλον αποφασίσει να διεκδικήσει την αρχηγία.
Δείτε Live
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom