Δομνίκη Παπαδοπούλου: «Ακραίοι ακροδεξιοί με απειλούσαν»
Η πρώην υποψήφια με το κόμμα «Σπαρτιάτες» μίλησε για τις ύβρεις και τις απειλές που δέχτηκε από μέλη του κόμματος - «Μου έστελναν μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο»

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου αποτελεί πλέον παρελθόν από το κόμμα «Σπαρτιάτες», καθώς έφυγε κακήν κακώς, με απόφαση του επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος, Βασίλη Στίγκα, μετά τις αντιδράσεις για τον λογαριασμό OnlyFans που διαθέτει. 

Η ίδια μίλησε στον ANT1 τόσο για την υποψηφιότητά της, τις απειλές που δέχθηκε αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα, είπε πως δέχθηκε απειλές από τους αυτοαποκαλούμενους «Αγνούς Εθνικιστές» ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που τις θεώρησαν άσεμνες.

Τόνισε πως «δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές” έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη».

Όπως είπε κάποιος πήρε τηλέφωνο και ζήτησε τη διαγραφή της: «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Σημείωσε πως το έκαναν για μία με μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές καθώς «ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Για την υποψηφιότητα της

Όπως είπε το μοντέλο, ένας φίλος της ήταν που έκανε την πρόταση συμπερίληψης στα ψηφοδέλτια των Σπαρτιατών, με την ίδια να δέχεται, παρότι δεν γνώριζε το κόμμα, αλλά επειδή θα είχε βήμα να εκφράσει τις ανησυχίες της για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων και καθώς θέλει να προσφέρει και να βοηθήσει τους πολίτες, τον «φτωχό λαουτζίκο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως δεν γνώριζε τους επικεφαλής ή άλλα πρόσωπα από το κόμμα και σημείωσε πως η ανακοίνωση για την «έξοδο» της από τους Σπαρτιάτες έγινε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, παρότι όπως της είπε ο Πρόεδρος του κόμματος ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με την δουλειά της και τις προκλητικές φωτογραφίσεις, αλλά ουσιαστικά οδηγείται σε αυτήν την απόφαση, λόγω αντιδράσεων από άλλους φίλους των Σπαρτιατών.

Ως προς την «σχέση» των Σπαρτιατών με τον Ηλία Κασιδιάρη, η Δομνίκη Παπαδοπούλου είπε ότι η ίδια δεν αντιλήφθηκε να υπάρχει ενεργή εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη με την ηγεσία του κόμματος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή! Ο νεκρός σε στύλο της ΔΕΗ ήταν ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα