Απαντώντας στις κατηγορίες ότι η ΝΔ απέτυχε να εμποδίσει την είσοδο του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη στο κοινοβούλιο, αφού οι εκλεκτοί του «Σπαρτιάτες» αναδείχτηκαν πέμπτο κόμμα ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Πήγε καλά σε ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος και φταίει ο Παναθηναϊκός. Το άκουσα και σε άλλο στούντιο που ήμουν προηγουμένως και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την συλλογιστική. Η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνη για τον εαυτό της» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης.
Όμως, η ομάδα, που ιδρύθηκε στη Μικρά Ασία, δεν άφησε ασχολίαστο τον συσχετισμό αναφέροντας ότι θα τον «παρακαλούσαμε να μην βάζει στην ίδια πρόταση συσχετισμού τους νεοναζί του Κασιδιάρη με τον πρόσφυγα Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης. Η ιστορία και η προσφορά του Πανιωνίου στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδας απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοιου είδους λεκτικές αστοχίες το λιγότερο».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom