ΣΥΡΙΖΑ μετά το exit poll: «Ανησυχητικό σημάδι η ενίσχυση της ακροδεξιάς»
Πρώτη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για exit poll - «Ανησυχητικό σημάδι η ενίσχυση της ακροδεξιάς» - Keνή περιεχομένου η παρέμβαση της Βουλής, με στόχο τον αποκλεισμό του Ηλία Κασιδιάρη από την εκλογική διαδικασία»

Ανησυχητικό σημάδι χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ενίσχυση της ακροδεξιάς, στο πρώτο σχόλιο για τα exit polls, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται μπαίνουν στη Βουλή οι Σπαρτιάτες, οι οποίοι στηρίζονται από τον καταδικασμένο για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία, για τον τρόπο που έθεσε ζητήματα, όπως αυτό των υποψηφιοτήτων της Ροδόπης, στην προεκλογική αντιπαράθεση, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ακροδεξιά.

Αναφορικά με το ποσοστό που φαίνεται να συγκεντρώνουν οι Σπαρτιάτες, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει κενή περιεχομένου την παρέμβαση της Βουλής, με στόχο τον αποκλεισμό του Ηλία Κασιδιάρη από την εκλογική διαδικασία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει ότι η εκλογική μάχη είχε κριθεί από τις αρχαιρεσίες της 21ης Μαΐου, καθώς ήταν δύσκολο να ανατραπούν οι συσχετισμοί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Φυσική των ΓΕΛ
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Φυσική από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Φυσική των ΓΕΛ
Μαθητική εκδρομή, μαθητές με τσάντες, σχολική εκδρομή
Το «παράδοξο» των σχολικών εκδρομών και ο εκπαιδευτικός ως Δημόσιος Υπάλληλος Β’ Κατηγορίας
Ο εθελοντικός χαρακτήρας της συμμετοχής των εκπαιδευτικών είναι πράγματι αξιοθαύμαστος, αλλά φιλοσοφικά αποτελεί μια «πράξη πέρα από το καθήκον» που...
Το «παράδοξο» των σχολικών εκδρομών και ο εκπαιδευτικός ως Δημόσιος Υπάλληλος Β’ Κατηγορίας
EKPAIDEYTIKOS
«Αυξήσεις» στα χαρτιά, απώλειες στην πραγματικότητα: Το αδιέξοδο των μισθών των εκπαιδευτικών
Όταν οι αριθμοί δεν συναντούν την πραγματικότητα, τότε η έννοια της αύξησης μοιάζει περισσότερο με λογιστικό τέχνασμα παρά με ουσιαστική ανακούφιση.
«Αυξήσεις» στα χαρτιά, απώλειες στην πραγματικότητα: Το αδιέξοδο των μισθών των εκπαιδευτικών