vouli
Menelaos Myrillas / SOOC
Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ εισηγείται η Διακομματική

Να μην υπάρχουν περιορισμοί όπως προβλέπεται στις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ εισηγείται η Διακομματική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε σήμερα.

Το σκεπτικό είναι ότι αφού δεν υπάρχει σταυρός προτίμησης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου αλλά λίστα, δεν υπάρχει λόγος να ισχύσουν οι περιορισμοί. 

Ωστόσο για να ισχύσει η εισήγηση αυτή πρέπει να υπάρξει υπουργική απόφαση και έτσι μέχρι τότε ισχύουν οι περιορισμοί ως έχουν. 

Επόμενη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου με θέμα το debate. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
«Θα υποβάλουμε προτάσεις στα αρμόδιο Υπουργεία» - Ισχυρή βούληση του ΑΣΕΠ για θωράκιση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»