Πολιτική 0

Νέα ένταση στο δελτίου του Mega μεταξύ Ράνιας Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη.

τζιμα ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τεταμένο είναι το κλίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη.

Οι επίμονες ερωτήσεις της Ράνιας Τζίμα στον κ. Γεωργιάδη για θέματα όπως οι υποκλοπές και η παραίτηση Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενόχλησαν τον Γιάννη Πρετεντέρη, που ήθελε κι αυτός να απευθύνεις τις ερωτήσεις του στον υπουργό.

Έτσι, παίρνοντας τον λόγο, είπε ειρωνικά «να σταματήσει η Εξεταστική Επιτροπή, για να ρωτήσω τον κ. Γεωργιάδη», με την παρουσιάστρια να γυρνάει προς το μέρος του και να ρωτά ενοχλημένη «Εξεταστική είναι αυτό;».

Και νωρίτερα, όμως, είχαν μια διαφωνία σχετικά με τις ερωτήσεις που γίνονταν στους καλεσμένους.

Δείτε τα στιγμιότυπα 9:20 του παρακάτω βίντεο:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική