Μαρία Σπυράκη: Σήμερα θα ζητήσω αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας
«Σήμερα θα ζητήσω την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας – Δεν θέλω να υπάρχουν σκιές»

Αναστολή της κομματικής της ιδιότητας αναμένεται να ζητήσει εντός της ημέρας η Μαρία Σπυράκη μετά το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της.

«Έχω αποδεχτεί από την ώρα της ανακοίνωσης να προχωρήσει γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες η άρση της ασυλίας μου προκειμένου να μη χαθεί χρόνος» δήλωσε στο Open η Μαρία Σπυράκη, υποστηρίζοντας πως θέλει να τελειώσει αυτή η υπόθεση το συντομότερο.

«Δεν θέλω να προκαλέσω κανενός είδους αντιπαράθεση που πλήττει τη ΝΔ και δημιουργεί εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση και για τον λόγο αυτό σήμερα θα ζητήσω επισήμως την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση» ανέφερε στη συνέχεια η ευρωβουλευτής, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλει να υπάρχει καμία σκιά στην παράταξη την οποία υπηρετεί.

«Δεν έχω καμιά σχέση με το QatarGate»

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σπυράκη δήλωσε χτες ότι «το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμιά σχέση με το Qatar Gate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Μητσοτάκης: Σοβαρή υπόθεση

Σε ερώτηση για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στους δημοσιογράφους ότι: 

«Πληροφορήθηκα, την υπόθεση αυτή όσο ήμουν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Είναι μία σοβαρή υπόθεση. Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα. Θα μου επιτρέψετε να επιστρέψω στην Αθήνα, να μελετήσω το ζήτημα και να σας απαντήσω για το ζήτημα αυτό αύριο». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεράσιμος Σιάσος στο Φόρουμ των Δελφών
DELPHI FORUM - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Το ΕΚΠΑ σχεδίασε και η Πολιτεία υλοποίησε το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακής νόσου
3 εκατομμύρια πολίτες εχουν ήδη συμμετοχή στο προγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και συνολικά 6 εκατομ. σε όλα τα προγράμματα
DELPHI FORUM - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Το ΕΚΠΑ σχεδίασε και η Πολιτεία υλοποίησε το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακής νόσου
Ελευθερία Γιακουμάκη
Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Με χαιρέτησε με το χέρι που σκότωσε την αδελφή μου»
Γυναικοκτονία Ελευθερίας Γιακουμάκη: «Με χαιρέτησε με το χέρι που σκότωσε την αδελφή μου» – Το γράμμα και οι προσπάθειες του 40χρονου να καλύψει τα...
Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Με χαιρέτησε με το χέρι που σκότωσε την αδελφή μου»