τσιπρας
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτόξευσε βέλη κατά της κυβέρνησης

Στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας. Η νέα θεσμική παρέμβαση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έρχεται την ίδια ώρα που στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών με την «Εφ.Συν.» να παρουσιάζει στο ρεπορτάζ της τη διαδρομή του χρήματος για την αγορά του εξοπλισμού του κακόβουλου λογισμικού «Predator.

Τη Δευτέρα, ο Αλ. Τσίπρας, επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκείμενου να του εκφράσει την έντονη ανησυχία του για όσα καθημερινά αποκαλύπτονται σχετικά με τις αθρόες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

Χθες, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτόξευσε βέλη κατά της κυβέρνησης απ' τη διακαναλική εκπομπή +NEWS που προβλήθηκε στα περιφερειακά κανάλια Flash, ΔΙΟΝ και Center στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καστοριά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «υπάρχουν διατάξεις που υπογράφουν εισαγγελείς και που πηγαίνουν στην ΑΔΑΕ, υπάρχουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που υποχρεούνται να τηρούν αρχείο σε βάθος διετίας τουλάχιστον απ' όλες τις επισυνδέσεις που κάνουν». Συνεπώς, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, «αν λοιπόν αυτή τη στιγμή κάποιος ζητά αποδείξεις δεν έχει παρά να απευθυνθεί είτε στους παρόχους είτε στην ΑΔΑΕ, είτε σε αυτούς που υπογράφουν τις διατάξεις, δηλαδή στην εισαγγελέα της ΕΥΠ κυρία Βλάχου και αυτοί θα μας δώσουν απαντήσεις». 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολικά γεύματα
Σχολικά γεύματα: Θα δίνατε στο παιδί σας ένα προϊόν που η ετικέτα του γράφει ότι «ενδέχεται να περιέχει ίχνη» από ένα ευρύ φάσμα αλλεργιογόνων ουσιών, μεταξύ των οποίων ξηροί καρποί, σόγια, μαλάκια και καρκινοειδή;
Σχολικά γεύματα: Όταν η ετικέτα γεννά περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις
Σχολικά γεύματα: Θα δίνατε στο παιδί σας ένα προϊόν που η ετικέτα του γράφει ότι «ενδέχεται να περιέχει ίχνη» από ένα ευρύ φάσμα αλλεργιογόνων ουσιών, μεταξύ των οποίων ξηροί καρποί, σόγια, μαλάκια και καρκινοειδή;
βασεις
Εθνικό Απολυτήριο: Στο «τραπέζι» η βαθμολόγηση δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ
Το πλάνο που εξετάζει η επιτροπή του Εθνικού Διαλόγου για τη θεσμοθέτηση του Εθνικού Απολυτηρίου
Εθνικό Απολυτήριο: Στο «τραπέζι» η βαθμολόγηση δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ