μητσοτακησ διαμαντάρης
Το Twitter «γλεντάει» με το ετεροχρονισμένο πτυχίο Διαματάρη

Τρία χρόνια αργήσαμε να δούμε το… πτυχίο του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη από το Columbia αλλά επιτέλους γιορτάστηκε με όλες τις δέουσες τιμές στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υφυπουργός που είχε παραιτηθεί μετά την αποκάλυψη ότι στο βιογραφικό του περιλαμβανόταν πτυχίο το οποίο δεν υπήρχε, περιόδευσε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με κορνιζαρισμένο το πτυχίο για να το δείξει στον Πρωθυπουργό και να μας πει για την «αποκατάσταση της αλήθειας και την διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος του».

Περιχαρής και κορδωμένος πλάι πλάι με τον πρωθυπουργό, και οι δυο τους αγκαλιά με το περιβόητο πτυχίο που απέκτησε με καθυστέρηση κάποιων... δεκαετιών.

«Παρουσίασα σήμερα στον πρωθυπουργό αντίγραφο του πτυχίου μου - MBA - από το Columbia. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί έτσι συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος μου. Στο τέλος, ναι, η δικαιοσύνη βασιλεύει» έγραψε προκλητικά σε ανάρτηση που συνόδευε η σχετική φωτογραφία, στο Twitter, τρία χρόνια μετά τον σάλο από το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» το 2019, το οποίο είχε αποκαλύψει ότι ψευδώς είχε συμπεριλάβει μεταπτυχιακό τίτλο στο βιογραφικό του, οδηγώντας τον σε παραίτηση από την κυβέρνηση.

Αφού πόζαραν μαζί με το κορνιζαρισμένο πτυχίο, ο Α. Διαματάρης ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία και στα social media, με τους χρήστες να μην τις αφήνουν ασχολίαστες. 

 

mitsotakis

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ντομάτες: Πού πρέπει να τις αποθηκεύετε για να διατηρούνται φρέσκες και νόστιμες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
Ποιοι φοιτητές διαγράφονται και ποιοι παραμένουν;
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών
Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 έως την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών
ζαχαρακη
Η παιδεία στο προσκήνιο: Ημερίδα με τη συμμετοχή της Σοφίας Ζαχαράκη στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου
Ημερίδα για το μέλλον της Παιδείας στη Θεσσαλονίκη – Συμμετέχει η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη
Η παιδεία στο προσκήνιο: Ημερίδα με τη συμμετοχή της Σοφίας Ζαχαράκη στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου