μητσοτακησ διαμαντάρης
Το Twitter «γλεντάει» με το ετεροχρονισμένο πτυχίο Διαματάρη

Τρία χρόνια αργήσαμε να δούμε το… πτυχίο του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη από το Columbia αλλά επιτέλους γιορτάστηκε με όλες τις δέουσες τιμές στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υφυπουργός που είχε παραιτηθεί μετά την αποκάλυψη ότι στο βιογραφικό του περιλαμβανόταν πτυχίο το οποίο δεν υπήρχε, περιόδευσε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με κορνιζαρισμένο το πτυχίο για να το δείξει στον Πρωθυπουργό και να μας πει για την «αποκατάσταση της αλήθειας και την διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος του».

Περιχαρής και κορδωμένος πλάι πλάι με τον πρωθυπουργό, και οι δυο τους αγκαλιά με το περιβόητο πτυχίο που απέκτησε με καθυστέρηση κάποιων... δεκαετιών.

«Παρουσίασα σήμερα στον πρωθυπουργό αντίγραφο του πτυχίου μου - MBA - από το Columbia. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί έτσι συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος μου. Στο τέλος, ναι, η δικαιοσύνη βασιλεύει» έγραψε προκλητικά σε ανάρτηση που συνόδευε η σχετική φωτογραφία, στο Twitter, τρία χρόνια μετά τον σάλο από το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» το 2019, το οποίο είχε αποκαλύψει ότι ψευδώς είχε συμπεριλάβει μεταπτυχιακό τίτλο στο βιογραφικό του, οδηγώντας τον σε παραίτηση από την κυβέρνηση.

Αφού πόζαραν μαζί με το κορνιζαρισμένο πτυχίο, ο Α. Διαματάρης ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία και στα social media, με τους χρήστες να μην τις αφήνουν ασχολίαστες. 

 

mitsotakis
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Πιερρακάκης
ΠΟΣΣΕΠΕΑ σε Πιερρακάκη: Μετά από τρεις μήνες δεν έχουμε ενημέρωση για νέες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ
Μετά από σχεδόν τρεις μήνες δεν έχει υπάρχει κάποια απάντηση για το πότε και πόσες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ θα ανακοινωθούν
ΠΟΣΣΕΠΕΑ σε Πιερρακάκη: Μετά από τρεις μήνες δεν έχουμε ενημέρωση για νέες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης για Εθνικό Αστεροσκοπείο: «Η μεταφορά του δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο ερευνητικό έργο»
Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον διευθυντή και πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,...
Κασσελάκης για Εθνικό Αστεροσκοπείο: «Η μεταφορά του δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο ερευνητικό έργο»