Σε ένα βίντεο φαίνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να συζητάει με άλλους πολιτικούς για το πως αντέδρασε στις προκλήσεις του Ερντογάν, στο δείπνο των ηγετών στην Πράγα.
Το βίντεο που ανέβασε δημοσιογράφος βρετανικού καναλιού, δείχνει τον πρωθυπουργό να λέει "Σηκώθηκα και είπα στον Ερντογάν πως ό,τι έχω να πω θα στο πω κατά πρόσωπο", με μία αμφιβολία για τα λεγόμενά του λόγω της χαμηλής ηχητικής ποιότητας του στιγμιότυπου.
"Πώς πήρε την άδεια;"
Ο Ερντογάν σε πρόσφατες δηλώσεις του φαίνεται να αναφέρθηκε στο ίδιο συμβάν λέγοντας πως: "Ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τους κανόνες του πρωτοκόλλου. Παρότι δεν προβλεπόταν να μου απαντήσει δεν ξέρω πως πήρε την άδεια και από ποιον και προσπάθησε να μου απαντήσει" και συμπληρώνοντας "Προσπάθησε να μου απαντήσει. Να απαντήσω στην απάντησή του; Θα έπεφτε σε τέτοιο επίπεδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας;".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ