Στέλιος Πέτσας
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Συγγνώμη ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας για την ατυχή φρασεολογία που χρησιμοποίησε ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.

Τέλος θέλησε να βάλει ο Στέλιος Πέτσας στο χθεσινό περιστατικό, όπου αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να κάνουν οι πολίτες είπε πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

Κατηγορίες για διαστρέβλωση

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών εκτός από την μεταμέλεια για τη χτεσινή του δήλωση, ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η φράση του παραποιήθηκε και διαστρεβλώθηκε το νόημά της.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό του twitter του έγινε μία "Αποσπασματική προβολή μιας φράσης που διαστρεβλώνει την αλήθεια. Αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά, ενώ στο σήμερα, στην προσαρμοστικότητα όλων μας για να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση".

Η συγγνώμη

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι» τόνισε στην δήλωσή του ο κ. Πέτσας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!